Με απουσίες αλλά και πίστη για τη νίκη οι Ικαροι

ikaroi-serron_logoΗ πρεμιέρα της Γ ́ Εθνικής, ξεκινά επίσημα αύριο και οι Ίκαροι, έπειτα από σχεδόν 2 μήνες προετοιμασίας, ξεκινούν το «ταξίδι» τους, σε μια κατηγορία που αγνοούσαν για πάρα πολλά χρόνια. Το νέο ρόστερ με τα δικά μας παιδιά και τεχνικό δίδυμο τους έμπειρους και ικανούς «στρατιώτες» της ομάδας, Στέργιο Ποργιόπουλο και Βασίλη Χρυσανθίδη, ρίχνεται στην μάχη με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη των Σερραϊκών ταλέντων και την στελέχωση της νέας φουρνιάς των «κυανοκίτρινων», που θα οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

Πρώτος σταθμός στο νέο πρωτάθλημα είναι η Νεάπολη, με τον τοπικό Μακεδονικό να αποτελεί τον πρώτο αντίπαλο των Ικάρων στον 2ο όμιλο του Βορρά. Οι Θεσσαλονικείς έχουν νεανικό σύνολο και μια πινελιά εμπειρίας στο ρόστερ τους και αποτελούν υπολογίσιμο αντίπαλο και ιδίως σε ματς πρεμιέρας.

Ο coach Ποργιόπουλος, αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το ματς κόντρα στους «πράσινους» και περιμένει από τους παίκτες του, να βγάλουν στο παρκέ ότι διδάχτηκαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας καθώς και την καλή νοοτροπία που έδειξαν οι «μικροί» στα φιλικά παιχνίδια, δείχνοντας να προσαρμόζονται κατευθείαν στην φιλοσοφία και την ιστορική φανέλα του συλλόγου! Μοναδική παραφωνία, η απουσία τεσσάρων παικτών, την ύστατη ώρα αποσυντονίζοντας την ομάδα στις τελευταίες προπονήσεις. Η ψυχολογία παραμένει ακμαία αλλά οι αγωνιστικές λύσεις περιορίστηκαν. Εκτός για το ματς κόντρα στον Μακεδονικό έμειναν οι Σαββίδης και Βουρλίδας, που δεν ήρθαν τα δελτία τους από την Ομοσπονδία, καθώς και ο Χατζής που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Αμφίβολος παραμένει ο Καλογεράκος, που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.