Μονομαχία μέχρι τέλους στη Λευκάδα

basketball_sΜε το πέρασμα των αγωνιστικών οι αναμετρήσεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες. Η 9η αγωνιστική είναι γεμάτη από τέτοιες καθώς σχεδόν όλα τα παιχνίδια αναμένονται αμφίρροπα. Το ντέρμπι διεξάγεται στην Λευκάδα με τη Δόξα και τον Προμηθέα να κονταροχτυπιούνται, ενώ δυνατά αναμένονται τα ματς σε Περιστέρι, Βέροια και Ιβανώφειο.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Ανδρ. Παπανδρέου, 17:00)

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Εθνικό σ΄ένα ματς που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Οι γηπεδούχοι αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους , τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Η πορεία όμως του Εθνικού κάνει το έργο του Περιστερίου δύσκολο, καθώς οι πειραιώτες είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι δεν στοχεύουν τίποτε άλλο πέρα από το  «διπλό» που θα τους διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΔΟΥΚΑΣ – ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Δαίς, 17:00)

Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Δούκας καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τον αήττητο Φάρο. Τα  «Εκπαιδευτήρια» θα παλέψουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να βάλουν… φρένο στο σερί του αντιπάλου. Από την άλλη,  ομάδα του Κερατσινίου το μόνο που θέλει να κάνει είναι το εννέα στα εννέα και να συνεχίσει απτόητη την πορείας.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ  (Λευκάδας, 17:00)

Ακρως δυνατό αναμένεται το παιχνίδι στη Λευκάδα. Η Δόξα θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα σ΄ένα ματς που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού θα παλέψουν για μία σημαντική νίκη που θα τους φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Όμως, το ίδιο επιθυμεί και ο Προμηθέας, ο οποίος θέλει να περάσει από το νησί αλώβητος ώστε να παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ (ΔΑΚ Δημ. Βικέλας, 16:00)

Ένα σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στη Βέροια, με τις δύο ομάδες να λαχταρούν πολύ για τη νίκη. Ο Φίλιππος, έπειτα από μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών, θα παλέψει για τη δεύτερη νίκη του απέναντι σε μία ομάδα που έχεις τους ίδιους στόχους. Ανάλογη όμως είναι και η επιθυμία των Πεύκων, καθώς το  «διπλό» απέναντι στον Φίλιππο θα του δώσει σημαντικό πλεονέκτημα εν όψει συνέχειας.

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ – ΚΥΜΗ (Αγ. Παύλου Χαλ., 17:00)

Το Πευκοχώρι φιλοξενεί την Κύμη σ΄ένα παιχνίδι που θεωρητικά υπάρχει ένα φαβορί. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει πως ξέρουν να μάχονται και να διεκδικούν, χωρίς όμως να καταφέρνουν να φτάνουν στην… πηγή. Κόντρα στην Κύμη, οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να κατακτήσουν δύο πολύτιμους βαθμούς. Η Κύμη από την άλλη, δεν θέλει να σκέφτεται τις εκπλήξεις και να φύγει με το ροζ φύλλο στις αποσκευές της, όντας αήττητη.

ΨΥΧΙΚΟ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ψυχικού, 17:00)

Δυναμική αναμέτρηση αναμένεται στο Ψυχικό, με την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα έπειτα από την ήττα στη Λιβαδειά, να αναζητά την επιστροφή στις νίκες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κατακτήσουν τους δύο βαθμούς, αλλά στην αντίπερα όχθη το ανταγωνιστικό Παγκράτι θα επιδιώξει να «κλέψει» τη νίκη. Οι «ροσονέρι» έχουν δείξει πως μπορούν να «χτυπήσουν» όλα τα παιχνίδια και πως μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Ιβανώφειο, 17:00)

Με όπλο την έδρα του ο Ηρακλής θα παλέψει για τη νίκη απέναντι στον ανεβασμένο Πανερυθραϊκό. Ο «γηραίος» θα παραταθεί συγκεντρωμένος ώστε να σταματήσει τον καλό ρυθμό του αντιπάλου . Η Ερυθραία όμως πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς άγχος κάτι που την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη.