Μονομαχίες σε όλη την Ελλάδα

kleisto-tripolis-arkadikosΣημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 14η αγωνιστική. Ανάμεσα σε αυτά, το ντέρμπι στην Τρίπολη μεταξύ Αρκαδικού και Δόξα Λευκάδας, αλλά και εκείνο του Εθνικού με το Λαύριο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες τόσο σε Βέροια, όσο και σε Ιβανώφειο και Μετς.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΟΦΗ (ΔΑΚ Βεροιας, 17:00)

Ο Φίλιππος υποδέχεται τον ΟΦΗ σ΄ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εκείνον. Η ομάδα της Βέροιας καλείται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό που θα της δώσει τη νίκη, δίνοντάς της σημαντική βαθμολογική «ανάσα». Οι κρητικοί όμως θα παλέψουν για το «διπλό» καθώς στοχεύουν στην τέταρτη σερί νίκη του ς που θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ιλισίων, 17:00)

Δύο ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς έρχονται αντιμέτωπες.  Τόσο ο Ηλυσιακός όσο και ο Ερμής, παρά τη βαθμολογική τους θέση, έχουν αποδείξει πως μάχονται, δυσκολεύοντας ακόμα και αντιπάλους που βρίσκονται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Όπως και να έχει το ματς αναμένεται δυναμικό.

ΚΑΒΑΛΑ – ΑΕΤΟΣ (Αλ. Δημόγλ., 17:00)

Η Καβάλα δεν θέλει να αφήσει την κορυφή γι΄αυτό και σκοπεύει σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει τον… αέρα του πρώτου. Ο δυναμικός Αετός θέλει να παραταχθεί απόλυτα συγκεντρωμένος, με στόχο να κάνει τη ζημιά και να ανέβει βαθμολογικές θέσεις.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ (Π. Νικολαϊδης, 17:00)

Ανταγωνιστικό παιχνίδι αναμένεται να προσφέρουν Εθνικός και Λαύριο. Οι γηπεδούχοι έχοντας στον πάγκο τους τον Βαγγέλη Βλάχο, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Όμως, το έργο δεν αναμένεται εύκολο καθώς ο αντίπαλος είναι ένας από τους πιο δύσκολους. Το Λαύριο επιθυμεί και αυτό την επιστροφή στις νίκες και τι καλύτερο από ένα «διπλό» μέσα σε μια δυνατή έδρα.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Τρίπολης, 17:00)

Αρκαδικός και Δόξα Λευκάδας αναμετρόνται στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρας της και να πάρει μία πολύτιμη νίκη, η Πέμπτη κατά σειρά, που θα τον διατηρήσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η Λευκάδα από την άλλη, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και ένα «διπλό»  απέναντι σ΄ένα αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, είναι πολύτιμο.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Ιβανώφειο, 17:00)

Μία δυναμική εμφάνιση στοχεύει ο Ηρακλής, απέναντι στη Λιβαδειά, μόνο που αυτή τη φορά θέλει να πάρει και τους δύο βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Κάτι όμως που επιθυμεί και η μαχητική Λιβαδειά, και μία εκτός έδρας νίκη,  θα της δώσει σημαντική  βαθμολογική «ανάσα».

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΨΥΧΙΚΟ (Μετς, 17:00)

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στο Μετς. Το Παγκράτι έχει αποδείξει πως μπορεί να πετύχει πολλά. Απέναντι στο Ψυχικό θέλει να σημειώσει την Τρίτη σερί νίκη  του και να παραμείνει στα υψηλά της βαθμολογίας. Αλλά  οι φιλοξενούμενοι έχουν άλλα σχέδια καθώς χρειάζονται τη νίκη για να μην μείνουν πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συνεδιεκδικητές της ανόδου.