agadakos-korwpiΚίνησε που τράνταξε τα… νερά έκανε το Κορωπί, εντάσσοντας στο ρόστερ του τον Λάζαρο Αγαδάκο πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Παράλληλα, το Κορωπί ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιώργου Κερασοβίτη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Λάζαρο Αγαδάκο για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015. Στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου ο καταξιωμένος άσος που το βιογραφικά του προκαλεί ίλιγγο στην κατηγορία , υπέγραψε το συμφωνητικό του και από τα σαλόνια της Α1 και τον Ολυμπιακό τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και την Εθνική ομάδα , έγινε η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στην ιστορία των εθνικών κατηγοριών. Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στον Λάζαρο , υγεία και καλή μπασκετική χρονιά».

Η ανακοίνωση του Κερασοβίτη:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Γιώργο Κερασοβίτη για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015. Ο μεγάλος άσος του Κορωπίου πλέον που έχει αγωνισθεί με μεγάλη επιτυχία στην Α1 με τα χρώματα του Ικάρου και αποτελούσε ηγέτη σε ομάδες Α2 που αγωνίσθηκε στο παρελθόν , υπέγραψε το νέο του συμφωνητικό και ήρθε να οδηγήσει τον Γυμναστικό Σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών τα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στον Γιώργο , υγεία και καλή μπασκετική χρονιά».