Μπερερής: «Είμαστε αποφασισμένοι»

Ο Α. Ο. Αγρινίου φιλοξενείται από τον Χαρίλαο Τρικούπη στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας (20/11) και ο Γιώργος Μπερερής έδειξε σίγουρος για την ετοιμότητα της ομάδας του.

Tου Δημήτρη Κουντούρη

«Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε δουλέψει, αφήνουμε πίσω το παιχνίδι του Σαββάτου και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να πάμε να παίξουμε ένα γειτονικό ντέρμπι. Έχει πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά δε θα το δούμε έτσι. Θα είμαστε έτοιμοι».

Όσον αφορά την πορεία του ως παίκτης του Χαρίλαου Τρικούπη και τι τον έφερε στην κορυφή, ανέφερε: «Ήμουν στο ξεκίνημα, δύο πολύ ωραία χρόνια. Τώρα είμαι στο Αγρίνιο, χαίρομαι που έχω παίξει και στις δύο αυτές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας. Σε κάθε ομάδα το Α και το Ω είναι ο προπονητής, έχουν έναν πάρα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή και έχουν ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ. Η δουλειά δε λέει ψέματα και μέσα από αυτή έχει έρθει αυτό το αποτέλεσμα και βρίσκονται στην πρώτη θέση».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του κόουτς Διαμαντάκου ότι οι συνεχόμενες νίκες ή ήττες δε σημαίνουν απαραίτητα κάτι, αφού στην Α2 κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει σε οποιαδήποτε έδρα: «Ναι, το μπάσκετ είναι ένα πάρα πολύ δίκαιο άθλημα, αν είσαι σε καλύτερη ομάδα και πιο συγκεντρωμένος, αν βγάλεις τα πράγματα που πρέπει στο γήπεδο και κάνεις σωστές επιλογές θα είσαι ο νικητής. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο σε αυτή την κατηγορία, είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια κι όλα μπορούν να συμβούν.

Απο κει και πέρα εμείς θα δουλέψουμε, θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, θέλουμε να είμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι, να παίξουμε σωστό μπάσκετ, να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και νομίζω ότι αν συμβεί αυτό θα γυρίσουμε στα επιτυχή αποτελέσματα», δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ.