Να ξεπεράσουν τα εμπόδια καλούνται οι πρωτοπόροι

basketball crop resizeΠαιχνίδια που απαιτούν συγκέντρωση είναι αυτά της 22ης αγωνιστικής για τους πρωτοπόρους. Ο Εσπερος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κεραυνού Αιγίου και να πετύχει την έκτη σερί νίκη που θα τον διατηρήσει μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ενωση Ιλίου δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον Μανδραϊκό. Οι γηπεδούχοι τον τελευταίο μήνα δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ έχουν καταφέρει να «χτυπήσουν» παιχνίδια με ισχυρότερους αντιπάλους. Από την άλλη, η Ενωση πρέπει να δείξει απόλυτη προσοχή για να φύγει με το «διπλό» που θα την κρατήσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Ο Προμηθέας Χαλανδρίου αναμένεται να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο Πέραμα, όπως και η Νίκη Αμαρουσίου κόντρα στο Χαλάνδρι.

Δυνατό και αμφίρροπο αναμένεται το ματς στην Κόρινθο, όπου ο Απόλλωνας φιλοξενεί τη Ζάκυνθο. Η ομάδα της Αρχαίας Κορίνθου θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, μετρά ήδη τέσσερις, ενώ από την άλλη η ΑΓΕΖ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο Κυριακές.

Η Πεντέλη αντιμετωπίζει τη Νήαρ Ηστ, σ΄ένα ματς στο οποίοι οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ τέλος ο Ακάδημος θα παλέψει για τους δύο βαθμούς που θα του δώσουν σημαντική βαθμολογική «ανάσα» απέναντι στο Κρανίδι.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Εσπερος ΑΟΠΑ – Κεραυνός Αιγίου (Π. Αλεξιώτισσα, 17:00)
Προμηθέας Χαλανδρίου – Πέραμα (Ν. Περκίζας, 17:00)
Ακάδημος – Κρανίδι (Τέντα, 17:00)
Πεντέλη – Νήαρ Ηστ (Ν. Πεντέλης, 17:00)
Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου – Ζάκυνθος (Κορίνθου, 14:00)
Νίκη Αμαρουσίου – ΓΣ Χαλάνδρι (2 Λύκειο Αμαρουσίου, 17:00)
Μανδραϊκός – Ενωση Ιλίου (1 ΚΓ Μάνδρας, 17:00)