“Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η ΕΟΚ”, ζητεί η Πεντέλη…

Με ανακοίνωσή της η Πεντέλη καλεί την ΕΟΚ να σταθεί στο ύψος της και να τιμωρήσει τον Έσπερο Καλλιθέας για τις συμπεριφορές των οπαδών του στο μεταξύ τους παιχνίδι. Συμπεριφορές που όπως τονίζει η Πεντέλη κάνουν κακό στο μπάσκετ, απομακρύνοντας τους φίλους του αθλήματος, ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν ως συνέπεια και τον τραυματισμό της μητέρας του αθλητή του συλλόγου Κώστα Σαλτουρίδη, στην οποία και εύχονται περαστικά.

Η ανακοίνωση της Πεντέλης αναφέρει:

“Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στη μητέρα του αθλητή μας Κώστα Σαλτουρίδη που απρόκλητα τραυματίστηκε από ένα οπαδό από αυτούς που οργανωμένα έφερε με πούλμαν ο ΕΣΠΕΡΟΣ από την Καλλιθέα.
Τραυματίσθηκε από ένα 25χρόνο νέο, από τους οργανωμενους που μπήκαν με βία στο γήπεδο, χωρίς να πληρώσουν, κατέστρεψαν την πόρτα του διαχωριστικού κιγκλιδωματος,
κατέγραψαν τους τοίχους της κερκίδας, έσπασαν καθίσματα, κάπνισαν τον μπάφο τους, έβρισαν χυδαία και στο τελος θέλησαν να τρομοκρατήσουν ακόμη περισσότερο με αίμα αυτή τη φορά, αναγκάζοντάς τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών μας, που με τόση προσπάθεια προσπαθούμε να προσελκύσουμε στο άθλημα, να τα απομακρύνουν από το γήπεδο σοκαρισμενά από τις απαράδεκτες εικόνες.

Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ υπόσχεται στον αξιοπρεπή φίλαθλο κόσμο της, ότι δεν θα αφήσει τα γεγονότα αυτά να περάσουν χωρίς συνέπειες για αυτούς που τα υποκινούν. Πιστεύουμε ειλικρινά και έχουμε απόλυτη εμπιστοσυνη στα αρμόδιa όργανα της Oμοσπονδιας μας, ότι θα σταθούν στο ύψος τους εφαρμόζοντας τον Κανονισμό, αφού μάλιστα το συγκεκριμένο σωματείο είναι ήδη δύο φορές υπότροπο με επιεικής ποινές.

Τελος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο μας για την συμπαράσταση του και την άψογη στάση του, απέναντι στις προκλήσεις με τις χυδαίες ύβρεις για την περιοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

.
Διαβάστε ακόμη…