Νιπεργιάλης: «Οι αθλητές μου είναι πραγματικά παλικάρια»

nipergialis-panhgyrikiΜέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα ο Κόροιβος γιόρτασε την άνοδό του για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1. Η ομάδα μετά το τέλος του αγώνα με την Αγία Παρασκευή,παραβρέθηκε σύσσωμη στη συνέντευξη Τυπου. Ο πρωτομάστορας της επιτυχίας, Βασίλη Νιπεργιάλης, δήλωσε:

“Ευχαριστούμε τον κόουτς, τους παίκτες και τη διοίκηση της Αγίας Παρασκευής που αποδέχτηκαν το αίτημά μας να έρθουν στην Αμαλιάδα για να κάνουμε ένα παιχνίδι-γιορτή. Μας έδωσαν την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Στείλαμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, όπως είχαμε κάνει και την προηγούμενη εβδομάδα που το παιχνίδι έκρινε μια κατηγορία. Η Αμαλιάδα, ο Κόροιβος, η Ηλεία υποδέχονται όλες τις ομάδες και διοργανώνονται αγώνες σε αθλητικά πλαίσια και με πολλά παιδιά στο γήπεδο.

Οι αθλητές μου είναι πραγματικά παλικάρια. Αυτή η επιτυχία τους αξίζει στο μεγαλύτερο λεπτό, γιατί πάλεψαν, ίδρωσαν και τα έδωσαν όλα. Δίκαια κέρδισαν την άνοδο στην Α1. Ο κόσμος ήταν ο συμπαραστάτης μας που μας ακολούθησε μέχρι και τη μακρινή Θεσσαλονίκη, ενώ σε κάθε εντός έδρας αγώνα γέμιζε το γήπεδο και πλέον η Ηλεία θα έχει πανάξια μία ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία”