Ν. Παπανικολόπουλος: “Τα τουρνουά φέρνουν τα παιδιά στον αθλητισμό”

papanikolopoulos nikosΟι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3 σε Ελευσίνα και Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζονται. Πρώτο στο καλεντάρι, είναι αυτό της Ελευσίνας, στις 21 και 22 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει στις 28 και 29 του ίδιου μήνα, στο Παγκρήτιο. Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
“Θεσμός έχουν γίνει πλέον τα τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στα νέα παιδιά και να παίξουμε μαζί τους. Μετά τις φιλανθρωπικές κινήσεις που κάνει ο σύνδεσμός μας, νομίζω, ότι τα 3Χ3, είναι ότι πιο σημαντικό κάνουμε. Η αγάπη του κόσμου μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και τα τουρνουά, φέρνουν ακόμη πιο κοντά τα παιδιά στον αθλητισμό. Είμαστε σίγουροι, ότι τόσο στην Ελευσίνα, όσο και στο Ηράκλειο Κρήτης, ο κόσμος, θα περάσει υπέροχα για μία ακόμη χρονιά. Ο αριθμός των συμμετοχών στα προηγούμενα τουρνουά, είναι αυτός που δείχνει την επιτυχία τους”, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Π.Σ.Α.Κ. Νίκος Παπανικολόπουλος.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr