Ξεκίνημα με νίκη “κυνηγά” η Καρδίτσα, πιθανή η επάνοδος του Θέου στο παρκέ…

Το 2020 ξεκινά με ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για την Καρδίτσα, που υποδέχεται το Αγρίνιο, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν το… ποδαρικό τους στη νέα σεζόν να είναι νικηφόρο. Για να επιτευχθεί, βέβαια αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο αντίπαλός τους είναι “επικίνδυνος” παρότι “νέος” στην κατηγορία!

Ένα από τα στοιχεία τα οποία μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση, είναι η επάνοδος του Σεραφείμ Θέου στο παρκέ, μετά τον τραυματισμό του. Ο έμπειρος παίκτης έχει λείψει στα τελευταία τρία παιχνίδια της Καρδίτσας, αλλά μπαίνει σταδιακά στο ρυθμό των προπονήσεων, με τη συμμετοχή του πάντως να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Στη διάρκεια των εορτών, οι “κυανόλευκοι” δούλεψαν αρκετά με καθημερινές προπονήσεις, κάνοντας μάλιστα πρωτοχρονιά στο… γήπεδο! Στην προπόνηση της Τετάρτης (1/1), εξάλλου βρέθηκε και η διοίκηση της ομάδας για να ανταλλάξει ευχές με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, ενώ κόπηκε και η καθιερωμένη βασιλόπιτα, με την ελπίδα για υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο 2020.