Οικονόμου… 5ετίας στις ακαδημίες του ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά για την επόμενη 5ετία τα τμήματα υποδομών του Ερμή Σχηματαρίου τίθενται υπό τις οδηγίες του Νίκου Οικονόμου! Η διοίκηση του συλλόγου πιστή στο πλάνο της προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας των τμημάτων υποδομής με τον Έλληνα προπονητή, προσβλέποντας μέσα από αυτή τη συνεργασία να πετύχουν το στόχο που έχει τεθεί.

«Να μεγαλώσουν οι ακαδημίες του Ερμή, με τις αρχές και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας. Στοιχεία που διέθετε και ο προπονητής μας στην μακρά και επιτυχημένη αθλητική του διαδρομή», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

«Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας, να συνεργάζεται σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και ειδικά σε εκείνα που αφορούν τα παιδιά, τους αυριανούς αθλητές και πρωταθλητές, με το Νίκο Οικονόμου. Είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε δημιουργήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ, και συνέχισε «… μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να επενδύσουμε στα παιδιά του τόπου μας κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ,μετά κ την αναγνώριση της Ακαδημίας μας από την ΟΠΑΠ ΑΕ ως αθλητική ακαδημία ΟΠΑΠ. Το αναπτυξιακό κομμάτι είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας και δεν θα μπορούσαμε να μην επενδύσουμε στις γνώσεις και την εμπειρία του κυρίου Οικονόμου».