Πέττας: «Σημασία είναι αυτή η νίκη να έχει συνέχεια»

pettas-tsiakosΣε ένα δυνατό παιχνίδι, ο Νίκος Πέττας ήταν αυτός που έβαλε την… υπογραφή του για τη νίκη του Ψυχικοί κόντρα στην ΑΕΚ. Ο έμπειρος φόργουορντ σε δηλώσεις του σχολίασε το παιχνίδι τονίζοντας πως «το θέμα δεν είναι μόνο το πως κλείσαμε τον αγώνα, αλλά ότι από το πρώτο λεπτό ακολουθήσαμε το πλάνο. Είχαμε συγκέντρωση, είχαμε πολύ πάθος, βγάλαμε ενέργεια και κάπως έτσι φτάσαμε στη νίκη. Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι σήμερα», για να συνεχίσει απαντώντας στο αν τελικά η ήττα από τον Αρκαδικό λειτούργησε… ευεργετικά:

«Η ήττα από τον Αρκαδικό μας έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο. Πάντα, όμως, σε τέτοια παιχνίδια ενεργοποιείσαι και αποδίδεις στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου».

Όσο για το τι σημαίνει η νίκη επί της ΑΕΚ; «Το ότι κερδίσαμε δεν σημαίνει κάτι. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτή η νίκη να έχει συνέχεια. Να ακολουθήσουμε το ίδιο πλάνο μέχρι το τέλος της σεζόν», ενώ συνέχισε σχολιάζοντας τον απολογισμό των έντεκα νικών και δύο ηττών στο τέλος του α’ γύρου: «Κρίμα που κάναμε δύο ήττες. Θα μπορούσαμε να είμαστε αήττητοι, αλλά χάσαμε δύο παιχνίδια από δικά μας λάθη. Ευελπιστώ σε ακόμα καλύτερη συνέχεια».

Τέλος, κατέληξε μιλώντας για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στους Ικάρους Σερρών: »Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός».