Πήρε Λιβανό, παραχώρησε τον Πικέα ο Εθνικός!

Συνεχίζεται η διαμόρφωση του τελικού ρόστερ του Εθνικού, με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Λιβανού και την παραχώρηση του Γιάννη Πικέα στην Αναγέννηση Πετραλώνων.

Αναλυτικά :

«H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Λιβανού. Η ομάδα μας προχώρησε στην απόκτηση ακόμη ενός ελπιδοφόρου καλαθοσφαιριστή, που αν και 18 χρονών έχει δείξει ήδη το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Δημήτρης Λιβανός έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ στις Ακαδημίες του Ρεθύμνου και μάλιστα με την εφηβική ομάδα είχε προκριθεί στο Final Four του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Στα 18 του μεταπήδησε στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πανηγύρισε την άνοδο από τη Β΄ στην Α΄ΕΣΚΑ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε για τη μεταγραφή του στον Εθνικό: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ του Εθνικού για την εμπιστοσύνη τους και που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σ΄αυτό το επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα φορέσω τη φανέλα του Εθνικού και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν».

Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει την παραχώρηση με υποσχετική του Γιάννη Πικέα στην Αναγέννηση Πετραλώνων, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και αρκετό χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει τη νέα χρονιά ακόμη καλύτερος».

Του Πάνου Σταμούλη