Παρελθόν από τον Παπάγου ο Μπασδέκης

Παρελθόν αποτελεί ο Κωνσταντίνος Μπασδέκης, από τον Παπάγου με τον νεαρό γκαρντ να αποχωρεί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, γιατί δεν του ταίριαζε ο τρόπος που τον χρησιμοποιούσε το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μπασδέκη.

Η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου ενημερώνει ότι ο αθλητής, αναίτια και εντελώς ξαφνικά τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, αποχώρησε καθώς θεωρούσε ότι δεν του ταίριαζε ο τρόπος που χρησιμοποιούνταν από το τεχνικό τιμ και παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του συλλόγου ήταν συνεπέστατη απέναντι στον αθλητή και στις υποχρεώσεις που αναφέρονται στη συμφωνία μας.

Σημειωτέον, ο αθλητής είχε το δεύτερο μέσο όρο σε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα ενώ ήδη είχε αναδειχτεί σε μέλος της καλύτερης πεντάδας σε δύο αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, όταν την περυσινή σεζόν σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2 είχε ελάχιστη συμμετοχή.

Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, σεβόμενος τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καθώς ως γνωστόν η ΟΜΑΔΑ είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις, προχωρά στη σεζόν χωρίς τον αθλητή Μπασδέκη στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στο χώρο του μπάσκετ.

Η επιτροπή μπάσκετ του Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ».