Παρουσιάστηκε το Ηράκλειο

rallis basilisΤη φετινή του ομάδα παρουσίασε το Ηράκλειο, με τους κρητικούς να καλωσορίζουν τους νέους παίκτες αλλά και παλιούς γνώριμους. 
 
Η ανακοίνωση:
«Λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας για τη σεζόν 2015-2016 της Β’ εθνικής κατηγορίας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ και να καλωσορίσουμε στην ομάδας μας τους αθλητές: 
Λιανό Ιωάννη, Καραδολάμη Δημήτριο, Αυγενικό Αλέξανδρο, Μαραγκάκη Παντελή, Κουπίδη Θέμη, Κυρίτση Γιούση, Μεταξωτός Νίκο οι οποίοι μαζί με τους παραμένοντες Πάλλη Κωνσταντίνο, Παπαδάκη Μύρων, Σπυριδάκη Μιχάλη, Φραγκιαδάκη Δημήτρη, Πρωτογεράκη Μάριο και τους προωθημένους από τις ακαδημίες Κίτσο Κωνσταντίνο, Καλομοίρη Σταύρο, Πετράκη Τίμων, Αντωνογιαννάκη Γιώργο, θα συνθέσουν το ρόστερ της φετινής σεζόν. 
Δε θα πρέπει να παραβλέψουμε να καλωσορίσουμε επίσης τον βοηθό προπονητή Βισκαδουράκη Ιωάννη, ο οποίος γυρνάει στην ομάδα που τον ανέδειξε σαν αθλητή και θα βρίσκεται δίπλα στον προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Ράλλη και μαζί με τον Χριστοδούλου Αλέξη θα συνθέτουν το προπονητικό τιμ της ομάδας μας. 
Οι επιστροφές όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς και ο Χρήστος Ψαράς επιστρέφει  στα γνώριμα λημέρια της ομάδας μας, αυτή τη φορά από τη θέση του εφόρου όπου με την εμπειρία του και το πάθος του για το μπάσκετ θα μας βοηθήσουν τα μέγιστα στη δύσκολη προσπάθεια που έχουμε αναλάβει. 
Επίσης, θα πρέπει να ανακοινώσουμε και τη παραμονή στην ομάδα μας του γενικού αρχηγού μας Στεφανάκη Ιωάννη, ο οποίος με τις αστείρευτες γνώσεις του, την πολύτιμη εμπειρία του και τη μακροχρόνια ενασχόληση του με τον σύλλογο τον έχουν αναδείξει σε ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής της ομάδας μας.
Γίνεται αντιληπτό ότι η παραίτηση που μας έθεσε στα μέσα του καλοκαιριού, δεν έγινε και δεν γίνεται να γίνει δεκτή για ένα τόσο σημαντικό και δικό μας άνθρωπο. 
Συνοπτικά η ομάδα της περιόδου 2015-2016 είναι:
Προπονητές
Ράλλης Βασίλης, Βισκαδουράκης Ιωάννης, Χριστοδούλου Αλέξης.
– Αθλητές: 
Πάλλης Κων/νος,Παπαδάκης Μύρων, Λιανός Ιωάννης, Καραδολάμης Δημήτριος, Κουπίδης Θέμης, Αυγενικός Αλέξανδρος, Σπυριδάκης Μιχάλης, Μαραγκάκης Παντελής, Φραγκιαδάκης Δημήτριος, Πρωτογεράκης Μάριος, Μεταξωτός Νικόλαος, Κυρίτσης Γιούση, Κίτσος Κων/νος, Καλομοίρης Σταύρος, Πετράκης Τίμων, Αντονογιαννάκης Γιώργος
– Έφοροι: 
Σπυριδάκης Εμμ., Αρναουτάκης Εμμ., Ψαράς Χρήστος, Μπαξεβάνης Νικόλαος 
– Γενικός Αρχηγός
Στεφανάκης Ιωάννης
– Ιατρός: 
Δρ. Γεωργόπουλος Δημήτριος
– Φυσικοθεραπευτές: 
Ζαβουριανός Τάσος, Μαρκαντωνάκης Αντώνιος.
Να ευχηθούμε επίσης στον αθλητή μας και αρχηγό της ομάδας μας Παπαδάκη Μύρων γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα 
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό της ομάδας μας “MINOAN LINES” για την πολύτιμη βοήθεια τους στη δυσβάσταχτη προσπάθεια που κάνουμε, καθώς επίσης και τα ξενοδοχεία MARIN HOTEL και ASTORIA CAPSIS HOTEL για τη συνεχή στήριξη τους.
Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς της ομάδας μας για την στήριξη τους στον αγώνα που κάνουμε εν μέσω μιας τόσο δύσκολης και γενικότερης οικονομικής κατάστασης. 
Σας περιμένουμε όλους, αρχής γενομένης από τη Κυριακή να πανηγυρίσουμε τη πρώτη νίκη της χρονιάς, σας θέλουμε όλους εκεί!!
Υ.Γ.: Λόγω απουσίας στο εξωτερικό του Προέδρου κ. Μαρκαντωνάκη Μανόλη στο εξωτερικό, η συνέντευξη τύπου αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα».