Πλήθος κόσμου στήριξε τον αγώνα κορυφής για τη “ΦΛΟΓΑ”

veteranoi-enwsiΜικρό φάνταζε το κλειστό “Γ. Κακούρης” καθώς πλήθος κόσμου πλημμύρισε το γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Ενωσης Ιλίου με των Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και να ενισχύσει την προσπάθεια της “ΦΛΟΓΑΣ”.

Την προσπάθεια  στήριξαν οι Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Πρέλεβιτς, Μπουντούρης, Σιούτης, Γαλακτερός, Μολφέτας, Καλαϊτζής, Βουρτζούμης, Κωνσταντινίδης, Κουκλάκης αλλά και ο Στιβ Γιατζόγλου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Υπέυθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ενωσης, Παντελή Νικολαϊδης, ο οποίος διάβασε και ένα μήνυμα στήριξης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δημαρχος Ιλίου Νίκος Ζανέτος, ο Πρόεδρος της Ενωσης Ιλίου Γιώργος Λιόσης, ο Ολυμπιονίκης του χάντμπολ Δημήτρης Καφάτος, αλλά και η Πρόεδρος του συλλόγου “ΦΛΟΓΑ” Μαρία Τρυφωνίδη. Την εκδήλωση παρουσίασε η Αννα Πρέλεβιτς.

Οσον αφορά τον αγώνα δεν χωρούν πολλά λόγια με την ομάδα της Ενωσης αλλά και τον Ολυμπιονικών να κοντράρουν στα ίσια τους Βετεράνους, οι οποίοι απέδειξαν πως το ταλέντο και η τεχνική δεν χάνεται… 
Μάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα, υπήρχε και διαγωνισμός τριπόντων με τον νικητή να κερδίζει ένα tablet, αλλά και ένα μίνι μόνο από την Ολυμπιονίκη του μπάσκετ Τατιάνα Καββαδία με τη μικρή Ευαγγελία Σάττα.