Πλουτέτσκι: «Δουλειά, δουλειά και δουλειά»

plouteskiΜε τον τίτλο του «παλιού» πια να τον κυριεύει ο Γιάννης Πλουτέτσκι φέτος φαίνεται να αναλαμβάνει περισσότερες αρμοδιότητες στο σύνολο του Σπόρτιγκ, με περισσότερη σύνεση και δουλειά είναι από αυτούς που καλούνται να φτιάξουν το κλήμα στους «νέους» πατησιώτες και όλοι μαζί να κυνηγήσουν το φετινό στόχο του συλλόγου. Ποιος είναι αυτός; Αποκαλύπτεται, μέσα από τα λεγόμενα του φόργουορντ των «μπλαουγκράνα» στις δηλώσεις του λίγο μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα τα όσα είπε ο Πλουτέτσκι στο Infobasket.g: «Σε γενικές γραμμές ακόμα δεν έχουμε ακριβής εικόνα για τις άλλες ομάδες πλην του Κορωπί, το οποίο γνωρίζουμε από πέρσι και με τις μεταγραφές που έκανε θεωρώ ότι συνεχίζει να είναι το ίδιο ή και ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικό από την σεζόν που πέρασε. Αξιοπρόσεκτες ομάδες στον όμιλο μας θεωρώ ότι θα είναι και ο Κάδμος αλλά και ο Ίκαρος, ο οποίος συνεχίζει την περσινή σοβαρή δουλειά.

Όσο για τον πρώτο μας αντίπαλο, το Αιγάλεω, που είναι η ομάδα της καρδιάς του φίλου μου του Καράβολα, δεν έχουμε ακόμα εικόνα. Δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. Σίγουρα είναι μια ιστορική ομάδα και θα ήθελα να εμφανιστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Όπως και να έχει είναι ένα ντέρμπι που θυμίζει κάτι από τα παλιά, τότε που και οι δυο ομάδες δέσποζαν στις μεγάλες κατηγορίες.

Όσον αφορά εμάς, αυτό που έχω να πω, κυρίως για τους καινούριους μου συμπαίκτες είναι πως όλοι τους θα φανούν χρήσιμοι. Είμαστε ένα κράμα έμπειρων παικτών μαζί με νέους ταλαντούχους αθλητές οπότε είναι απλά θέμα χρόνου για να δούμε αν θα δέσουμε. Πάντως πιστεύω ότι άμα ακολουθήσουμε τρία πράγματα φέτος θα κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πρώτον ΔΟΥΛΕΙΑ δεύτερον ΔΟΥΛΕΙΑ και τρίτον ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο στόχο του Σπόρτιγκ για φέτος, είναι να σωθεί και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί κοιτώντας ένα ένα τα παιχνίδια».