Πολίτης: «Η νίκη μας φέρνει πιο κοντά στην άνοδο»

Τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στο στόχο της ανόδου θα επιδιώξει ο Χαρίλαος Τρικούπης στο αυριανό (22/4) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στα Φάρσαλα

Ο Γιάννης Δημητριάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με τος προπονήσεις να κυλούν ομαλά καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και με τους παίχτες να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους για το αυριανό πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου για τη Καρδίτσα όπου και θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό με τους παίχτες και το stuff να έχουν πλήρης επίγνωση της κατάστασης και να είναι αποφασισμένοι να κάνουν 4 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια που απομένουν και να είναι αυτοί που θα πάρουν την απευθείας άνοδο στην Α’2 εθνική κατηγορία. Βέβαια γνωρίζουν ότι το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο καθώς τα Φάρσαλα είναι μια ομάδα με πολύ δυνατή έδρα (έχει μόλις 1 εντός έδρας ήττα φέτος) και ένα δυνατό σύνολο με έμπειρους παίχτες.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube ενόψει της αυριανής αναμέτρησης έκανε ο Μιχάλης Πολίτης.