Ποντάρισμα στις ελληνικές ομάδες δίνει η Defencebet μέσα από τη BETroom

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής στην Euroleague Basketball θα ασχοληθούμε, ελπίζοντας να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο, σε μια αγωνιστική με λίγα αλλά ίσως καλά σημεία. Η Defencebet μας προτείνει μέσω του BETroom να ποντάρουμε στις ελληνικές ομάδες…

ΠΕΜΠΤΗ 8/12

ΜΙΛΑΝΟ-ΤΣΣΚΑ 8/12 21.00
Παιχνίδι με φουλ επιθετικό ρυθμό. Φυσικά η ΤΣΣΚΑ είναι ένα και ίσως παραπάνω επίπεδα από Μιλάνο , αλλά η έδρα και το στυλ της Ιταλικής ομάδας, με δίνουν το δικαίωμα να κοιτάω προς τα αριστερά, ακόμα και για τον άσο καρφί. Με χάντικαπ είμαι αρκετά καλά.

ΡΕΑΛ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 8/12 22.00
Στο χέρι καθαρά της Ρεάλ εάν πάρει μια άνετη νίκη η όχι. Σε νορμάλ καταστάσεις η διαφορά θ’ ανοίξει και θα ξεφύγει. Πάντως και τα τελευταία παιχνίδια της Ζαλγκίρις είναι μια χαρά. Οι δύο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα και Φενερ, ήταν κάτω από 10 πόντους, ενώ δείχνει γενικότερα να ρολαρει αρκετά. Ο άσος με κάλυψη χάντικαπ της Ρεαλ , θα είναι σε δευτερεύοντα δελτία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/12

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΓΑΛΑΤΑ 9/12 20.00
Μια νίκη ψυχολογίας αλλά και ουσίας για τους πράσινους. Εύκολο ή δύσκολο το παιχνίδι θα το κερδίσει. Ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι για να καλύπτει διάφορες. Ας κερδίσει μόνο με φτάνει. Μικρός ΟΚ ο άσος αλλά ισχυρός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΥΝΙΚΣ 9/12 21.45
Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και έχει βρεθεί σε πλεονεκτική θέση(όπως το είχαμε προβλέψει). Μια ήττα όμως μπορεί να σε πάει ακόμα πιο πίσω, αφού η βαθμολογία είναι τέτοια που δεν συγχωρεί στραβοπατήματα. Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, η Ουνικς θα αντιμετωπίσει επιθετικό πρόβλημα με το μονοδιάστατο παιχνίδι της, ενώ επιθετικά η ελληνική ομάδα θα βρει λυλύσεις απέναντι σε μια όχι και τόσο καλή άμυνα. Με λίγα λόγια, το παιχνίδι μπορεί να ανοίξει και να δούμε διαφορά πάνω από 10 πόντους για τους γηπεδούχους. Άσος και με κάλυψη του χάντικαπ λοιπόν.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τον τρόπο στοιχηματισμού στο Defencebet.com