Προστέθηκε μία 5άδα παικτών στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών

Ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Σλούκας, ενώ αναμένεται ο Νικ Καλάθης, που ολοκληρώνει την άδεια που έχει πάρει. Έτσι η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συνεχίζεται με 16 παίκτες, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο να αναλύει στους παίκτες το προπονητικό πρόγραμμα και τους στόχους που υπάρχουν στο διάστημα μέχρι να φτάσει η ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μετά τις πρώτες ημέρες προσαρμογής.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη όπου θα δώσει και τα πρώτα της παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά Aegean (9-11/8).

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (1/8) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και θα υπάρξει η διαθεσιμότητα όλων των μελών της προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (12 μεσημέρι, Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη – Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, Μεγάλου Χορηγού όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Αμαλίας 20 & Σουρή 5, Σύνταγμα). Για την εκδήλωση θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση