Πρώτο τεστ έδωσε ο Εθνικός απέναντι στο Π. Φάληρο

Ο Εθνικός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα δύσκολη σεζόν και χθες έδωσε το πρώτο του δυνατό φιλικό. Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν  στο “Σοφία Μπεφόν” το Παλαιό Φάληρο και το ματς έληξε 62-62 (το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν μικτό).

Ο Ιορδάνης Μουριχίδης έκανε αρκετές δοκιμές. Μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, δοκίμασε διάφορα σχήματα και έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-24, 33-38, 46-55, 62-62

Ο Ιορδάνης Μουριχίδης στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: “Από το πρώτο επί της ουσίας τεστ για την ομάδα μας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, έβγαλα πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα και όλα όσα δουλεύουμε αυτό το πρώτο δεκαήμερο με τα παιδιά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο προπονητικά διάστημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια όλων των παιδιών και από το κλίμα μέσα στην ομάδα, αφού τα παιδιά εκτός από καλοί παίκτες είναι και άριστοι χαρακτήρες.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι η διοίκηση μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για να δουλεύουμε σε άριστες συνθήκες. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με στόχο να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Καλώ για μια ακόμη φορά το κόσμο του Εθνικού να σταθεί δίπλα στη προσπάθεια όλων μας”.