Σαββατιάτικες επιλογές από την Bundesliga στο BETroom με τη συνδρομή της Defencebet

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Η Κολωνία επικράτησε με 3-0 της Φράιμπουργκ και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Bundesliga.Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται με έξι αναμετρήσεις, όπως βλέπουμε στο BETroom με τη συνδρομή της Defencebet.

Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

defencebet_infobasket_betroom17/09 16:30 Μπάγερν-Ινγκολσταντ @ AllianzArena
Tα πρώτα θύματα της Μπάγερν η Βέρντερ και η Ροστόφ δέχθηκαν συνολικά 11 τέρματα με τους Βαυαρούς να είναι έτοιμοι για υψηλές πτήσεις την φετινή σεζόν. Η Ινγκολσταντ στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε ότι η βάση της είναι ο παράγοντας άμυνα, στο Allianz Arena έχω την αίσθηση ότι θα κάνει τα πάντα να φύγει με ήττα μεν αλλά με ένα αξιοπρεπές σκορ.

17/09 16:30 Ντόρτμουντ-Ντάρμσταντ @ Signal Iduna Park
Μετά την ήττα στην Λειψία η Μπορούσια έκανε επίδειξη δύναμης μεσοβδόμαδα στην Βαρσοβία πήρε το τρίποντο με το εντυπωσιακό 6-0 σκορ. O Toύχελ έβλεπε την ομάδα του στο πρώτο τέταρτο του αγώνα να καθαρίζει την υπόθεση νίκη και έτριβε τα χέρια του. Στις δύο αναμετρήσεις της Ντάρμσταντ έχουν σκοράρει 3 ή λιγότερα τέρματα οι δύο ομάδες. Toν πρώτο λόγο έχει η Μπορούσια για νίκη και να προσφέρει γκολ και θέαμα στους φίλους της ομάδας.

17/09 16:30 Αμβούργο-Λειψία @ ImtechArena
Βρέθηκε μπροστά στο σκορ για 79 λεπτά μέσα στο Λεβερκούζεν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα κατέρευσε με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 3-1. Εχει δημιουργήσει τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στην Bundesliga στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Λογικά θα βρει περισσότερους χώρους απέναντι στην Λειψία που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους πήραν σημαντική νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως η Ντόρτμουντ που τους δίνει άλλον αέρα για την συνέχεια.

17/09 16:30 Χόφενχαιμ-Βόλφσμπουργκ @ Rhein-Neckar-Arena
Γκολ και θέαμα παρουσίασε η Χόφενχαιμ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μαίντζ. Το τελικό 4-4 έδειξε ότι η ομάδα παρουσιάζει θετικά στοιχεία στην επίθεση έχοντας βρει 6 φόρες δίχτυα στις δύο πρώτες αγωνιστικές αλλά έχει δεχθεί των ίδιο αριθμό τερμάτων. Η Βόλφσμπουργκ σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Κολωνία δημιούργησε 2-3 τελικές αλλά χωρίς να βρει στόχο με τους φιλοξενούμενους να είναι η ομάδα που έχασε τις κλασικές ευκαιρίες.Θέλει τον χρόνο της αυτή την χρονική στιγμή πάντως δεν είναι στα καλύτερα της.

17/09 16:30 Aϊντραχτ-Λεβερκούζεν @ CommerzbankArena
Η Αϊντραχτ έχασε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντάρμσταντ συνέχισε τις άσχημες επιδόσεις που είχε την περσινή σεζόν μακριά από το γήπεδό της. Εντός έδρας η εικόνα της αλλάζει προς το καλύτερο. Στο πρόσωπο του Zοόελ Ποχανπάλο έχει βρει τις λύσεις στο θέμα του σκοραρίσματος η Λεβερκούζεν η οποία μεσοβδόμαδα στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ αν και πρηγήθηκε με 2-0 έχασε σημαντική ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη, στην συνέχεια μέσα σε λίγα λεπτά οι Ρώσοι ισοφάρισαν με τελικό αποτέλεσμα να πάρουν οι δύο ομάδες από έναν βαθμό. Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την Αιντραχτ έχουν σκοράρει 3 ή περισσότερα τέρματα οι δύο ομάδες.

17/09 19:30 Γκλάντμπαχ-Βέρντερ @ Borussia-Park
Mετά την νίκη της πρεμιέρας διαφορετική εικόνα παρουσιάζει η Γκλάντμπαχ στις δύο αναμετρήσεις με Φράιμπουργκ και Μαντσεστερ Σίτι. Με την Βέρντερ είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να αλλάξει το κλίμα. Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Γκλάντμπαχ έχουν σκοράρει 4 ή περισσότερα τέρματα οι δύο ομάδες.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ΕΔΩ και περισσότερες εκτιμήσεις από το κουπόνι του Σαββάτου στο Defencebet.com

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε