Σεμινάριο Διαιτησίας από τον ΣΥΔΚΑΚ

seminario-diaitisias-krhthΣεμινάριο διαιτησίας διοργανώνει την Δευτέρα (3/11) ο σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και καλεί όλους τους διαιτητές του Συνδέσμου να το παρακολουθήσουν.

Η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα πραγματοποιήσει παγκρήτιο σεμινάριο διαιτησίας καλαθοσφαίρισης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό γήπεδο του γυμναστηρίου Δυο Αοράκια Ηρακλείου και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Ομιλητές θα είναι οι εθνικοί καθηγητές διαιτησίας, πρώην διεθνείς διαιτητές κ.κ. Κώστας Κορομηλάς και Νίκος Ζαβλανός, ο προπονητής του ΑΓΟΡ κος Θανάσης Σκουρτόπουλος κι ο αρχηγός της εν λόγω ομάδας κος Γιάννης Καλαμπόκης. Η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν περιλαμβάνει ανάλυση κανονισμών καλαθοσφαίρισης (συμπεριλαμβανομένων και των πρόσφατων τροποποιήσεων) και σχέσεις μεταξύ διαιτητών – προπονητών – παικτών, σε έναν αγώνα μπάσκετ.

Τις εργασίες του σεμιναρίου προσκαλούνται να παρακολουθήσουν οι διαιτητές του Συνδέσμου μας, καθώς επίσης και παράγοντες της κρητικής καλαθοσφαίρισης (αθλητές, προπονητές, παράγοντες ομάδων, κριτές κ.α.)».