Σε αναζήτηση… συμπαικτών στο διοικητικό σχήμα είναι στην Ελίμεια

Η χρονιά ήταν πέρα για πέρα πετυχημένη στην Ελίμεια. Η ομάδα πήρε το εισιτήριο για την Β’ εθνική – έστω και στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής – επιβεβαιώνοντας πλήρως τις προσδοκίες που υπήρχαν στον σύλλογο. Η επόμενη μέρα, ωστόσο, δείχνει να έχει τις δυσκολίες της. Και αυτό προκύπτει από την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου!

Η ημερομηνία που είχε οριστεί για τις εκλογές ήταν η 31η Μαΐου, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς όπως επιβεβαίωσε στο infobasket.gr και ο πρώην γενικός αρχηγός της Ελίμειας Λάμπρος Μαρούδης δεν υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον! Πλέον στην Ελίμεια είναι σε αναζήτηση… συμπαικτών για το νέο διοικητικό σχήμα και ελπίδα όλων είναι ότι στις 7 Ιουνίου, οπότε και έχει οριστεί η ημερομηνία για την εκλογική διαδικασία, θα υπάρξει πιο “ζεστό” ενδιαφέρον.

Άλλωστε εκείνο που θέλουν όλοι όσοι περιστοιχίζουν τον σύλλογο και ήταν εκ των κινητήριων μοχλών στην επιτυχία της ανόδου στη Β’ εθνική, είναι να “λυθεί” άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα. Και αυτό διότι μόνο έτσι δεν θα υπάρξει χρονοτριβή στη συγκρότηση αξιόμαχου συνόλου, που θα μπορεί να σταθεί επάξια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.