Σκαλωμένος: «Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι»

ball-periergiΦήμες ήθελαν τον Τρίτωνα να πηγαίνει στη ΦΕΑ με σκοπό να περάσει ένα εύκολο βράδυ. Οι γηπεδούχοι ώμος είχαν άλλη άποψη, με αποτέλεσμα όχι μόνο δυσκόλεψαν  αλλά τελικά πήραν το ντέρμπι με 10 πόντους διαφορά. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Κοσμίδη έδωσαν την ψυχή τους στο παρκέ και με κορυφαίους τους Κρητικό, Μυστίλογλου και Σκαλωμένο κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα.

Μαέστρος στην όλη υπόθεση, ο play maker της ομάδας (ο τρίτος κατά σειρά) ο οποίος οργάνωνε άψογα, έλεγχε το ρυθμό του ματς με αποτέλεσμα να μοιράζει πάσες τη στιγμή που έπρεπε ή να μπουκάρει στη ρακέτα του αντίπαλου κάνοντας τον άνω κάτω. Μετά το παιχνίδι μίλησε στο infobasket εξηγώντας πως η ομάδα του κατάφερε να πανηγυρίσει επί του Τρίτωνα:

«Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή. Εμείς ευτυχώς καταφέραμε να βγούμε μπροστά στα πρώτα δέκα λεπτά με αποτέλεσμα να πάρουμε κυρίως ψυχολογική διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, τα ίδια, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου.
Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι, θεωρώ όμως ότι κυριάρχησε κυρίως η δύναμη και το πάθος που δείξαμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε μια διαφορά, την οποία εν τέλει καταφέραμε να κρατήσαμε μέχρι το τέλος (με μερικές αυξομειώσεις φυσικά)».