Σορώτος: «Να κρατήσουμε τη διάθεση που δείξαμε»

sorotos-ilisiakosΟ Ηλυσιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον Ερμή εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο Κύπελλο. Ο Κώστας Σορώτος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς τονίζοντας πως αυτό που πρέπει να κρατήσουν δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η διάθεση των παικτών:

“Τα αποτελέσματα των αγώνων του Κυπέλλου και των φιλικών δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε και πολύ σοβαρά. Το σημαντικό στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε είναι η διάθεση και το ταλέντο που δείξαμε, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση, την αγωνιστικότητά μας και το γεγονός ότι πήραμε το προβάδισμα από νωρίς και το διαχειριστήκαμε σωστά”. ανέφερε αρχικά ο Κώστας Σορώτος και συνέχισε:

“Η προετοιμασία της ομάδας πήγε πολύ καλά και όλοι έδειξαν όρεξη για δουλειά. Ευτυχώς, που δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς” συμπλήρωσε, ενώ για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας υποστήριξε:

“Είναι μεγάλη τιμή το ότι θα παίξουμε με τον Άρη, που δείχνει η πιο φορμαρισμένη ομάδα, μετά και την κατάκτηση του “Nick Galis Cup”. Θέλουμε να σταθούμε αξιοπρεπώς σε αυτόν τον αγώνα και από εκεί και πέρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα”.