Στα χέρια του Τάκη Πανούλια το “τιμόνι” της Ένωσης Ιλίου

Ένας παλιός γνώριμος καλείται να κρατήσει το “τιμόνι” της Ένωσης Ιλίου στη νέα περίοδο. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο καλωσόρισαν τον Τάκη Πανούλια, ο οποίος μετά από μια τριετία επιστρέφει σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια. Έτσι ο Τάκης Πανούλιας αναλαμβάνει το “τιμόνι” της ομάδας, που είχε μείνει δίχως “καπετάνιο” μετά την απόφαση να μην ανανεωθεί η συνεργασία με τον Γιάννη Κτιστάκη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τάκη Πανούλια, ο οποίο αναλαμβάνει να οδηγήσει την ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής την σεζόν 2019-2020.

Καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια μας μετά από τρία χρόνια και του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογο μας.
Ο Τάκης Πανούλιας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, μέλος του ΣΕΠΚ με δίπλωμα Α΄κατηγορίας, ενώ έχει διατελέσει προπονητής εκτός της Ένωσης Ιλίου , σε Μίλωνα, Άλιμο, Άρη Νίκαιας, Αιγάλεω, Ίκαρο Καλλιθέας στο Ανδρικό, ενώ στο Γυναικείο στις ομάδες της Γλυφάδας και του Φάρου”.