«Στην Β’ Εθνική η Νίκη Αμαρουσίου!»

niki amarousiou_logoH Νίκη γράφει τη δική της ιστορία καθώς για πρώτη φορά η ομάδα του Αμαρουσίου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής. 

Η ανακοίνωση:

«Τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της διανύει η Νίκη Αμαρουσίου, καθώς μετά τις ανακατατάξεις στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών η ομάδα μας προβιβάστηκε, για πρώτη φορά στην 24χρονη πορεία της, στην Β’ ΕΘΝΙΚΗ !!!

Οι συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια να πρωταγωνιστεί η Νίκη Αμαρουσίου στις Εθνικές κατηγορίες κάνοντας μικρά αλλά σταθερά και ποιοτικά βήματα προόδου, έπιασαν εν τέλει τόπο! Η αγαπημένη μας ομάδα από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται οριστικά στην Β’ Εθνική, όπως μας ενημέρωσε επίσημα η ΕΟΚ!

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Πατούλης, σε επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνη Τσέκενη, συνεχάρη το Σωματείο μας για την πολυπόθητη άνοδο. Απ’ την πλευρά του, ο Αντώνης Τσέκενης ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη στήριξη που παρέχει στο Σωματείο μας και υποσχέθηκε ότι η προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας δεν θα σταματήσουν εδώ…!

Η σπουδαία -για την ιστορία της ομάδας μας- άνοδος στη Β’ Εθνική δεν θα διαφοροποιήσει, πάντως, σημαντικά το σχεδιασμό της Νίκης Αμαρουσίου, με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ να παραμένουν πιστοί στο πλάνο ανάδειξης και επένδυσης στους αθλητές των τμημάτων Υποδομής της Νίκης Αμαρουσίου (σ.σ. χαρακτηριστικά η 3η θέση της Νίκης στο Τουρνουά Under22 της ΕΣΚΑ και ο αναβαθμισμένος ρόλος αρκετών παικτών από την ομάδα Νέων της Νίκης στο ανδρικό τμήμα)».