Παρελθόν από τη Γέρα αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Στέφανος Μαρίνος, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου έκριναν αναγκαίο να πάρουν κάποια μέτρα και να αντιστραφεί το κακό κλίμα που επέφεραν οι τελευταίες ήττες.

Ο νέος… αέρας κρίθηκε υποχρεωτικός, ώστε να βρεθούν ξανά στο δρόμο των επιτυχιών σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Με αυτό το τρόπο ο μέχρι πρότινος κόουτς αποδέχτηκε την απόφαση του προέδρου, Βασίλη Ανδριώτη βάζοντας έτσι τέλος στην ασταθή πεντάμηνη πορεία του στο πάγκο των γεραγωτών.

Η θέση όμως δεν παρέμεινε για πολύ κενή καθώς ήδη βρέθηκε ο αντικαταστάτης του. Ο λόγος για τον Βασίλη Μάντη, ο οποίος καλείται να φανεί ως… από μηχανής θεός δίνοντας πνοή στον ταλαιπωρημένο συλλόγου του Αιγαίου.

Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρισε πριν λίγο καιρό από τον Αργοναύτη Τριγλιάς θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μυτιλήνη και την Πέμπτη θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες στο Κλειστό της Νεάπολης μια και τους περιμένει πολύ δουλειά εν όψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης με το πρωτοπόρο Ηράκλειο.