ampelakiwtisΟλοκληρώθηκε η μεταγωνιστική περίοδος της Αγίας Βαρβάρας η οποία είχε διάρκεια 40 μέρες. Υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού της ομάδας, Στάθη Καμαράκη, οι προπονήσεις ξεκίνησαν στις 2 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν στις 12 Ιουλίου.

Καθημερινά οι παίκτες βρισκόντουσαν στο γήπεδο πρωί και απόγευμα. Το πρωί γινόντουσαν προπονήσεις που αφορούσαν την ατομική τακτική. Το απόγευμα γινόταν δουλειά πάνω στην ομαδική τακτική και παράλληλα οι παίκτες ακολουθούσαν ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ενόψει νέας περιόδου που θα είναι η 4η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η

«Σάντα» διατήρησε τον κορμό της κι ενισχύθηκε με τους Νίκο Αμπελακιώτη (δανεικός για ένα χρόνο από τον ΑΟ Χρυσούπολης), Κυριάκο Χαριζάνη (έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα κι επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια) και Στέλιο Σαμαρά (δανεικός για ένα χρόνο από τον Αστέρα). Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου. Αυτές τις μέρες γίνονται επαφές για φιλικούς αγώνες, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Η κλήρωση του προγράμματος για τους ομίλους του βορρά θα γίνει την Τετάρτη 19 Αυγούστου (ώρα 1μμ) στη Θεσσαλονίκη (αίθουσα διαλέξεων ΕΓ Μίκρας).

Πηγη: kavala-sports.gr
Χρήστος Κρυσταλλίδης