Στο Zaatar το… παραδοσιακό δείπνο του Πανερυθραϊκού (PHOTOS)

Την ευκαιρία να αποφορτιστούν από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών είχαν οι παίκτες του Πανερυθραϊκού το βράδυ της Πέμπτης. Δύο ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και συγκεκριμένα τον αγώνα Κυπέλλου με την Πεντέλη (15/9, 19:30), η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες του Πανερυθραϊκού πέρασαν το βράδυ τους στην αυλή του Ζάαταρ, όπου έγινε το καθιερωμένο δείπνο της ομάδας.

Το δείπνο ήταν προσφορά της Χορηγού-εταιρείας Ναβαρίνο, στην πρώτη επίσημη παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Δημήτρη Τσικόπουλου, μετά την είσοδό του στο Διοικητικό σχήμα του Πανερυθραϊκού. Μάλιστα, ο κ. Τσικόπουλος στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας ευχήθηκε «καλή σεζόν με Υγεία σε όλους», εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά που πλέον θα είμαστε συνταξιδιώτες σε αυτό το όμορφο μπασκετικό “ταξίδι”, αλλά και την αισιοδοξία του ότι η ομάδα της Νέας Ερυθραίας θα υλοποιήσει τους στόχους της.

«Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο Zaatar (Χειμάρρας 7, Ν. Ερυθραία) και το ευγενέστατο προσωπικό του για την άψογη φιλοξενία και άριστη εξυπηρέτηση που μας παρείχαν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το γεύμα του Πανερυθραϊκού: