«Συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά»

2. foinikasΤην πρώτη του ήττα έπειτα από ένα μήνα (και βάλε) θα γνωρίσει την προσεχή Κυριακή κάποιος εκ των Φοίνικα Λάρισας και Πιερικού Αρχέλαου. Οι δύο ομάδες διανύουν εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση εδώ και παραπάνω από ένα μήνα, καθώς ο Πιερικός Αρχέλαος μετράει 4 συνεχόμενες νίκες και ο Φοίνικας Λάρισας πέντε, με την τελευταία να έχει επιτευχθεί μέσα στην Πάτρα επί του Προμηθέα. 

«Η πορεία μας στα μέχρι τώρα παιχνίδια είχε δύο όψεις. Την κακή αρχή με τρεις συνεχόμενες ήττες και την πολύ καλύτερη συνέχεια με τέσσερις απανωτές νίκες. Κοινό στοιχείο όμως σε όλα τα παιχνίδια είναι πως κανένας αγώνας δεν ήταν εύκολος» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Κατερίνης ο Μιχάλης Σαραπτσής.

«Με σκληρή και πραγματικά πολύ δουλειά από όλους μας, φτάνουμε κάθε Κυριακή στα παιχνίδια να διεκδικούμε την νίκη. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και ο στόχος είναι ο ίδιος. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει βάλει τον πήχη των στόχων της πολύ ψηλά και οι πέντε συνεχόμενες νίκες που έχει στο πρωτάθλημα, αποδεικνύουν πως είναι ικανή να το πετύχει. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και αυτό το παιχνίδι, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και γνωρίζουμε πλέον πως μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Εξάλλου το δείχνουν κάθε Κυριακή» συνεχίζει ο βοηθός προπονητής των “μελανόλευκων”.

«Ανέβηκε η ψυχολογία μας»

Ο Αντώνης Γκοντόπουλος λέει από τη μεριά του: «Ύστερα από το άσχημο ξεκίνημα καταφέραμε με σκληρή δουλειά να ισορροπήσουμε την κατάσταση, έχουμε κάνει ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων  αγώνων, ανεβήκαμε στη βαθμολογία και επίσης ανέβηκε και η ψυχολογία μας σαν ομάδα. Το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον νεοφώτιστο στην κατηγορία Φοίνικα Λάρισας είναι πολύ δύσκολο. “Νεοφώτιστος” μόνο στα χαρτιά είναι, αφού διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στην Α1. Έρχονται και αυτοί από σερί πέντε νικών και η τελευταία μάλιστα ήταν το σπουδαίο 1.-foinikasδιπλό μέσα στην Πάτρα. Για να έχουμε τύχη στον αγώνα θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά. Να περιορίσουμε τα ατού τους και να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

«Θα τα δώσουμε όλα για την πέμπτη σερί νίκη»

Τέλος, στο pierikosbc.gr μίλησε και ο Λάζαρος Πέτκος, λέγοντας τα εξής: «Βρισκόμαστε σε άριστη ψυχολογική κατάσταση λόγω των τεσσάρων σερί νικών και με τους συμπαίκτες μου θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε και την πέμπτη. Η ομάδα του Φοίνικα αποτελείται από ιδιαίτερα έμπειρους και ικανούς παίκτες και προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα, απέναντι στον Προμηθέα. Η ομάδα μας μπορεί να βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, ωστόσο τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά και οφείλουμε να τα εξαντλήσουμε μέσα από τη σκληρή και μεθοδική προετοιμασία. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη».