Συμεωνίδης: «Κλειδί το μεγάλο πάθος»

Ο Εθνικός επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα απέναντι σ’ενα ισχυρό αντίπαλο. Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Δόξας Λευκάδας και ο Σάββας Συμεωνίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με τον Δούκα. 

«Το μεγάλο πάθος που είχαν τα παιδιά καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως τα πολύ κρίσιμα 7-8 τελευταία λεπτά, στα οποία κάναμε μία μεγάλη υπέρβαση αθλητικά γιατί πιέζαμε σε όλο το ματς και ήρθε μία κόπωση. Παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν μεγάλη ενέργεια, η ομάδα ξαναβρήκε την ηρεμία της. Βρήκαμε τους τρόπος να βάλουμε πολύ μεγάλα καλάθια και να κερδίσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των πειραιωτών και συνέχισε.

«Εχουμε κάνει συνεχόμενες νίκες με ομάδες που είναι στα πλέι οφ και στην έδρα τους μάλιστα. Θεωρώ ότι η Δόξα Λευκάδας είναι μία πολύ σπουδαία ομάδα, ίσως το τρίτο με τέταρτο καλύτερο φετινό ρόστερ. Θεωρώ ότι σίγουρα θα είναι στα πλέι οφ. Εμείς θα κάνομε μία προσπάθεια για να φτάσουμε τον αριθμό νικών που μας διασφαλίζει τη σωτηρία. Από εκεί και μετά να πλησιάσουμε τις καλύτερες θέσεις. Αυτή τη στιγμή δεν το βλέπουμε, κοιτάμε το πιο κοντά, το επόμενο παιχνίδι για να προχωρήσουμε».