Συνεργασία με τον Στρατίκη η Νίκη

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον καθηγητή φυσικής αγωγής, Σπύρο Στρατίκη ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καθηγητή φυσικής αγωγής, κ. Σπύρο Στρατίκη στο πόστο του βοηθού προπονητή στο ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα θα είναι και ο προπονητής της εφηβικής ομάδας.

Ο κ. Σπύρος Στρατίκης είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δ.Π.Θ. με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση, από το οποίο αποφοίτησε το 2004. Έχει δίπλωμα προπονητή Α’ κατηγορίας και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Στο παρελθόν έχει διατελέσει υπεύθυνος ακαδημιών στους Ίκαρους Τρικάλων, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια εργάζεται στα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου. Επίσης, την περασμένη χρονιά ήταν πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου που αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Νίκη Βόλου εκτιμώντας το έργο του κ. Στρατίκη στις αναπτυξιακές ηλικίες αποφάσισε την προαγωγή του στην εφηβική και ανδρική ομάδα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι και η γενικότερη φιλοσοφία που διακρίνει το σωματείο, που αποσκοπεί στην ανάδειξη και προώθηση νέων ταλέντων σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και μαζί με τον πρώτο προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη, στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ανδρών.

Τέλος, το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Νίκη Βόλου εύχεται καλή δύναμη και επιτυχίες στον κ. Σπύρο Στρατίκη στα νέα του καθήκοντα.