Στο τιμόνι του Αγρινίου θα παραμείνει και τη νέα περίοδο ο Γιάννης Διαμαντάκος. Ο Έλληνας προπονητής, που ανέλαβε τον σύλλογο τον περασμένο Οκτώβρη, κατάφερε να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ του ΑΟΑ και αυτό του “πιστώθηκε” από τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας.

Έτσι οι Περικλής Γερμανός και Κωνσταντίνος Τσιαμάκης, φρόντισαν με… συνοπτικές διαδικασίες να “δέσουν” τον έμπειρο προπονητή και για την επόμενη περίοδο. Στόχος, άλλωστε είναι να μην εμπλακεί η ομάδα του Αγρινίου σε περιπέτειες, αλλά να μπορέσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ολοκληρώσει εν πρώτοις το ρόστερ και εν συνεχεία να μπουν οι βάσεις για να επιτευχθεί ο στόχος της νέας σεζόν. Ο οποίος όπως λένε στο Αγρίνιο είναι πρώτα απ’ όλα η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Παρότι είναι αρκετά νωρίς ακόμη για οριοθέτηση στόχων, οι διοικητικοί ηγέτες του συλλόγου δείχνουν διάθεση να κρατήσουν χαμηλά τον πήχη ενόψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του infobasket.gr βασικό μέλημα των ιθυνόντων τον ΑΟΑ είναι να “στηθεί” η ομάδα σε στέρεες βάσεις, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν με προσεκτικά βήματα, για να βρουν “συμπαίκτες” ώστε εν συνεχεία να μπορέσουν να κάνουν το βήμα προς τα εμπρός…

.
Διαβάστε ακόμη…