Συνεχίζονται οι… διαρροές στον ΟΦΗ!

ofi logoΤο μέλλον του ΟΦΗ εντός παρκέ φαντάζει να ‘χει δρομολογηθεί ( με τη συμμετοχή της ομάδας έστω με τα εφηβικά στην Α2 ), ωστόσο εκτός παρκέ το τοπίο παραμένει θολό. Κι οι… διαρροές στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου σε διοικητικό επίπεδο συνεχίζονται. Έτσι μετά την παραίτηση του Τ. Χωραΐτη, άλλο ένα μέλος του ιστορικού συλλόγου, αποχωρεί από τα κοινά της ομάδας, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί το τελευταίο διάστημα. Ο Ηρακλής Σφακιανάκης επί σειρά ετών μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, με ανακοίνωσή του αναφέρει τους λόγους της αποχώρησής του.

“Παραίτηση Ηρακλή Σφακιανάκη.

Μέτα απο 14 χρόνια προσφοράς μου στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, είτε σαν προπονητής, είτε σαν μέλος της επιτροπής ήρθε η ώρα ν’ αποχωρήσω απ το Σύλλογο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον Β. Ξημέρη, που ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στον ΟΦΗ, τον Μ. Σφακιανάκη καθώς και όλους τους αθλητές, προπονητές και διοικήσεις, με τους οποίους συνεργάστηκα, όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω, ότι με βρίσκει πλήρως αντίθετο, ότι έχει συμβεί στην ομάδα απο τον Μαΐο μέχρι και σήμερα.

Γιατί ο ιδρώτας τόσων παικτών, που τίμησαν την φανέλα του ΟΦΗ, οι λύπες και οι χαρές, όλων των χρόνων, οι άνοδοι κατηγοριών, δεν μπορούν να ξεχαστούν με μια απόφαση.

Με εκτίμηση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ”

Πληροφορίες από kritikobasket.gr