Τα ηνία του Εθνικού στον Οικονομάκη

Οι κινήσεις στον Εθνικό για την εύρεση του νέου προπονητή ήταν γρήγορες, με τους πειραιώτες λίγες ώρες μετά τη λήξη τη συνεργασίας με τον Κώστα Σορώτο να ανακοινώνουν το «γάμο» με τον Κώστας Οικονομάκη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Κώστας Οικονομάκης νέος προπονητής της ομάδας!

Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Οικονομάκη. Ο έμπειρος τεχνικός θα πάρει τα ηνία της ομάδας και θα την καθοδηγήσει στη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Κώστας Οικονομάκης στο παρελθόν έχει εργαστεί κατά σειρά σε Αρκαδικό (Γ΄ Εθνική), Δάφνη (άνοδος από Β΄σε Α2 ως βοηθός), ΑΕΚ Άργους (άνοδος από Γ΄ σε Β΄ και από Β΄ σε Α2), στην ΑΕΚ (Α2), Χαλκίδα (Β΄Εθνική), Κόρινθος (Γ΄Εθνική), Χολαργό (Α2 Εθνική ως βοηθός), Αίγιο (Γ΄Εθνική), Απόλλωνας Σμύρνης και Νίκη Αμαρουσίου.

Βοηθός του Κώστα Οικονομάκη θα είναι ο Χρήστος Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που αναλαμβάνω μία τόσο ιστορική ομάδα, όπως ο Εθνικός. Μαζί με τον βοηθό μου, τον κ. Αναστασίου, θα σηκώσουμε άμεσα μανίκια, καθώς μπροστά μας έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια (Μελίσσια και Πανερυθραϊκό).

Στο ρόστερ του Εθνικού βρίσκονται πολύ έμπειροι παίκτες. ενώ υπάρχουν και πολλοί νεαροί ταλαντούχοι παίκτες. Μεγάλος μου στόχος είναι να καταφέρω να πλαισιώσω τους έμπειρους παίκτες με αυτά τα νεαρά παιδιά και είμαι σίγουρος ότι αν τα καταφέρω, η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος του Εθνικού, που αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε κάθε Κυριακή με την εικόνα μας να τον φέρουμε ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και μαζί να πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας».