Τζήμας: «Δεν θα κερδίζαμε ποτέ σε κρύο γήπεδο»

Μία πολύτιμη νίκη σημείωσε η Καρδίτσα απέναντι στο Μαρούσι παίρνοντας πολύτιμους βαθμούς εν όψει της προσπάθειας που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία. 

Ο Γιάννης Τζήμας μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, για τη νίκη της ομάδας του, στάθηκε στη συγκινητική προσπάθεια των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η συνέχεια για τον ΑΣΚ είναι δύσκολη…

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στο Μαρούσι, μια ομάδα με τρομερή ιστορία. Παίζει με ομοιογένεια, καταπληκτικό μπάσκετ. Εχει νέα παιδιά, αλλάζει ρυθμούς, μπαίνουν και βγαίνουν παίκτες, δεν τους προλαβαίνεις και μετά τις τρεις σερί νίκες που είχαν, είχαν τρομερή ψυχολογία. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη σημερινή μας νίκη…», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΑΣΚ και συνέχισε:

«Είδα και μια ηρωική προσπάθεια στην άμυνα από παιδιά που στο τέλος πραγματικά τα λυπόμουν γιατί είχαν παίξει πάνω από το επιθυμητό όριο, αλλά γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Παίξαμε χωρίς τον καλύτερό μας παίκτη, τον Θέο, γιατί ο Παπαδόπουλος ήταν να μην παίξει και από τη στιγμή που είδες τις απουσίες το ζήτησε μόνος του να πάρει μέρος, συγκινητικός. Γιατί ο Ψαρόπουλος επέστρεψε μετά από 15 μέρες απουσίας και έδωσε αυτό που έδωσε. Τα απιδιά ζητούσαν αλλαγή και γω δεν τους έβγαζα γιατί δεν είχαμε λύσεις… Δεν αλλάζει ο στόχος μας, θα είναι δύσκολα τα πράγματα για να σωθούμε, το ξέρω. Πρέπει να βρούμε τις δύο ομάδες που θα βάλουμε από κάτω για να μην πέσουμε απευθείας. Θα είναι δύσκολα στα πλέι οφ, έχουμε μεγάλες διαφορές από τους πάνω και έχουμε μειονεκτήματα…».