Τζελάλης: «Το ματς με το Μαρούσι είναι μια ακόμη πρόκληση»

Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει την προσεχή Κυριακή (08/03) o Δούκας, ο οποίος  θα υποδεχτεί στην έδρα του, το δεύτερο της βαθμολογίας Μαρούσι.
Οι παίκτες του Κώστα Αγγέλου καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μιας και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Η επιστροφή του Παναρετάκη στο παρκέ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, αποτελεί μια ακόμα αγωνιστική λύση για τους «μπλε», την οποία ο Κώστας Αγγέλου θέλει να τη διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ο  Γιώργος Τζελάλης, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την επερχόμενη αναμέτρηση.: «Το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή ομάδα που φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι τους και να παλέψουμε για το αποτέλεσμα που θελουμε. Είναι μια ακόμη πρόκληση και θέλουμε να βγάλουμε την απαραίτητη ενέργεια για να την αντιμετωπίσουμε. Η επιστροφή του Γιάννη Παναρετακη στο παρκέ μετά το χειρουργείο του, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ. Είμαι αρκετά χαρούμενος διότι το κλίμα της ομάδας είναι πολύ θετικό και υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά».