karaboulas-tsapasΟ Φάρος Κερατσινίου ζει το όνειρό του καθώς αύριο αντιμετωπίζει για τον τελικό του Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό. Ο Βαγγέλης Τσάπας με προσωπική του δήλωση αναφέρεται σε μία γιορτή του συλλόγου, ενώ καλεί τον κόσμο να φορέσει τα καλά του ρούχα και να έρθει στο γήπεδο για να γιορτάσουν τα 45 χρόνια ιστορίας. 

Αναλυτικά:

«Ο Φάρος Κερατσινίου γιορτάζει αύριο στις 17.30 στο Ο.Α.Κ.Α. Η  ομάδα μας θα αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία  ενός Συλλόγου. Αύριο, ο Σύλλογος φοράει τα καλά του. Η σημαία του Φάρου Κερατσινίου θα ανεμίζει υπερήφανα στον ουρανό του Σταδίου εκεί που μόνο άλλοι 11 Σύλλογοι στην Ελλάδα έχουν δει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ τη σημαία τους. Φορέστε τα καλά σας κι ελάτε στο γήπεδο να χειροκροτήσετε τον προπονητή που άλλαξε την ιστορία του Συλλόγου.

Ελάτε να δείτε τον αρχηγό μας που θα μείνει στην ιστορία ως ο αρχηγός που επί των ημερών του ο Σύλλογός μας έγινε γνωστός σ” όλη την Ελλάδα! Ελάτε να δείτε όλους τους αθλητές μας που έγραψαν ιστορία. Αύριο γιορτάζει όποιος από την εποχή του Αρχιμανδρίτη Στέφανου Λαχάνη που το 1971 ίδρυσε τον Σύλλογο έχει φορέσει τη φανέλα μας ή έχει συμμετέχει με οποιοδήποτε τρόπο στην ιστορία αυτής της ομάδας. Βάλτε λοιπόν τα καλά σας κι ελάτε γιατί ανεξαρτήτως αποτελέσματος αύριο γιορτάζουμε για 45 χρόνια. Αυτό που πρεσβεύει ο Φάρος Κερατσινίου είναι να έχουμε κοντά μας τις  οικογένειες, τα παιδιά και τους φίλους του του αθλήματος.
Σας περιμένουμε!
Με τιμή,

Τσάπας Ευάγγελος».