Τσίτος και του χρόνου στη ΦΕΑ

Ομάδα που θα βασίζεται στα δικά της “παιδιά” και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν στη ΦΕΑ και για το λόγο αυτό, μετά την ανανέωση συνεργασίας με τους Κώστα Μπασέα, Γιάννη Κρητικό και την επιστροφή του Δημήτρη Μαστρογιάννη, προχώρησαν στην ανανέωση με τον Γιάννη Τσίτο.

giannis-tsitos-fea«Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά κι αφού τα βρήκαμε και με τον προπονητή συνεχίζω στην ΦΕΑ που την θεωρώ μπασκετική μου οικογένεια», δήλωσε ο Γιάννης Τσίτος μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και πρόσθεσε: «Δουλεύω σκληρά και θέλω κάθε ημέρα να βελτιώνομαι. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε ένα εξίσου ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Α΄ ΕΣΚΑ».

Σχετικά για την ανανέωση του Γιάννη Τσίτου, ενός ακόμη δικού της παιδιού, αλλά και για τις ακαδημίες του συλλόγου αναφέρθηκε κι ο γενικός αρχηγός της ΦΕΑ Διονύσης Φαναρτζής. «Θέλουμε να δίνουμε ευκαιρία σε αθλητές και κυρίως σε δικά μας παιδιά, τα οποία έχουν ζυμωθεί μέσα στην ΦΕΑ. Η δουλειά στις ακαδημίες θα συνεχιστεί. Θέλουμε αυτό το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί να παραμείνει στην ομάδα. Δεν θα κρύψω πως η ΦΕΑ λειτουργεί ως οικογένεια. Βλέπω τους παίκτες μας να νιώθουν την ομάδα όπως ακριβώς θέλουμε διοίκηση και τεχνική ηγεσία κι αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί».