Τσεκούρας: “Να κρατάτε το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου ψηλά”…

Ο αγιασμός του μπασκετικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, της ανδρικής ομάδας, της γυναικείας, που αποτελείται αυτή τη στιγμή από κορασίδες, και των παίδων τελέστηκε χθες στο κλειστό του ΕΑΚ. Παρούσα η διοίκηση του συλλόγου και οι προπονητές Παναγώτης Γκουγκουτούδης, Ιωάννα Ράμμου και Ελένη Παπαθανασίου, όπως και φυσικά οι αθλητές και οι αθλήτριες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, στην ομιλία του προς τους μπασκετμπολίστες και τις μπασκετμπολίστριες επισήμανε τα εξής:

«Θα ήθελα κι εγώ εκ μέρους της διοίκησης να σας ευχηθώ καλή χρονιά. Να δώσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε να δώσετε στον Ολυμπιακό Βόλου, μία ομάδα που είναι η μεγαλύτερη της πόλης. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τα οποία δεν είναι ώρα να πούμε, εσείς είστε εδώ, είστε η ψυχή του συλλόγου, οι άνθρωποι που στην κοινωνία της πόλης δείχνετε ποιος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, γι’ αυτό θα θέλαμε σε κόντρα όλων όσων συμβαίνουν να δείξετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να κάνετε μεγαλύτερο αγώνα και μεγαλύτερη προσπάθεια, για να μπορέσουμε τον Ολυμπιακό να τον βλέπουμε πάντα πρώτο και πάντα πρωταθλητή.

Ξέρουμε ότι θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές. Και οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας εκείνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε κι από σας το ίδιο, να κρατάτε το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου ψηλά. Έχετε ανθρώπους που είναι περισσότερο κοντά σας, καθώς εμείς δεν είμαστε μπασκετικοί και δεν ξέρουμε το άθλημα, αλλά προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα. Βοηθάμε κι εμείς από την πλευρά μας, αλλά, αν δε βοηθήσετε κι εσείς, με τις προπονήσεις, τους αγώνες και γενικά στις εκδηλώσεις του συλλόγου, δε θα μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το οικοδόμημα. Πιστεύω ότι με την προσπάθεια κάθε μέρα που περνάει θα γινόμαστε καλύτεροι και δυνατότεροι. Εύχομαι καλή χρονιά, να έχετε υγεία και του χρόνου η ανδρική μας ομάδα να επιτύχει τους στόχους και γιατί όχι ν’ ανέβει και η γυναικεία ομάδα να πετύχει στον δικό της στόχο, που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Δ. Μουρτζίνος: «Είμαστε ευγνώμονες για το έργο της Δ.Ε.»

Ο γενικός γραμματέας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε:

«Ήρθαμε σήμερα στο κλειστό του ΕΑΚ όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, για να αγιάσουμε το ξεκίνημα του τμήματος μπάσκετ, το οποίο έχει υψηλά καθήκοντα φέτος. Το ένα είναι να επιτύχει στη Γ’ Εθνική η ανδρική ομάδα και το δεύτερο η γυναικεία ομάδα να έχει μία καλή πορεία στην Α2. Ήρθαμε επίσης να ευχηθούμε σε όλους τους παίκτες των αγωνιστικών ομάδων αλλά και της ακαδημίας να έχουν υγεία, να είναι δυνατοί, να αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου, να έχουν όρεξη και να κάνουν με κέφι αυτό που αγαπούν, να παίξουν μπάσκετ, τιμώντας τα χρώματα του συλλόγου.

Φέτος την ευθύνη έχει αναλάβει ο Ερασιτέχνης, αλλά το ανδρικό τμήμα θα το “τρέξουν” κάποιοι άνθρωποι, που αγαπάνε το μπάσκετ και έχουν σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, όπως είναι οι κύριοι Μυριτζής, Γιαννίτσης, Παρασχάκης, μαζί με τον υπεύθυνο από το Δ.Σ., που είναι ο κ. Νίκος Ρούμπος. Υπάρχει συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου, μαθαίνουμε από το χθες, είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό που έκανε η προηγούμενη Διοικούσα Επιτροπή, συνεχίζουμε το έργο και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

Πηγή: magnesianews.gr

.
Διαβάστε ακόμη…