Φιλική νίκη του Χαρίλαου Τρικούπη επί της Νικόπολης στην Πρέβεζα

Ξεμούδιασμα με νίκη για τους παίκτες του Χαρίλαου Τρικούπη, που επικράτησαν με 67-54 στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νικόπολη στην Πρέβεζα. Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τους παίχτες και των δύο ομάδων να ξεφύγουν από τις καθημερινές σκληρές προπονήσεις και να αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που πλησιάζουν.

Οι προπονητές είχαν παράλληλα την ευκαιρία για να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, με τον τεχνικό του Χαρίλαου Τρικούπη Γιάννη Δημητριάδη να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους 13 παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Οι Ξηρός, Τριπολίδης και Τσαπατώρης ήταν οι απόντες της μεσολογγίτης ομάδας, που έδειξε διάθεση και ενέργεια στο παρκέ, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα εξέφρασαν και τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη Νικόπολη Πρέβεζας για τη φιλοξενία και ευχήθηκαν καλή τύχη και καλή πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όσον αφορά το… μενού για τον Χαρίλαο Τρικούπη, περιλαμβάνει και άλλες φιλικές αναμετρήσεις. Το προσεχές Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τους Έσπερο Α.Ο.Π.Α (εκτός έδρας) και Ε.Α.Π (εντός έδρας) αντίστοιχα.