ikaroi-akadimiesΣυνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας η ομάδα των Ικάρων, επικρατώντας και της Ασπίδας Ξάνθης, στο ΔΑΚ Σερρών με σκορ 78-59. Η συγκέντρωση και η προσοχή των παικτών στα νέα συστήματα, είναι το ζητούμενο σε κάθε φιλικό παιχνίδι για τον Στέργιο Ποργιόπουλο και τους παίκτες του, που μέχρι στιγμής φαίνεται αυτό να λειτουργεί εντός παρκέ.

Παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και τις απουσίες και για τις 2 ομάδες, οι Ίκαροι κατάφεραν να ξεπεράσουν το νωθρό ξεκίνημα του αγώνα, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6 πόντους (15-21) και εν συνεχεία ξεδίπλωσαν στο γήπεδο, αυτά που διδάσκονται εδώ και 3 εβδομάδες από τον bench coach της ομάδας Γιάννη Παπαδόπουλο και φυσικά τον coach «Ποργιο». Οι νέοι παίκτες, αφομοιώνουν την φιλοσοφία και τις τακτικές μέρα με την μέρα, ενώ ξεμουδιάζουν σε αυτά τα δυνατά φιλικά.

Η Ασπίδα αν και ταξίδεψε με ελλείψεις στις Σέρρες, κατάφερε να κοντράρει τους «κυανοκίτρινους» για ένα ημίχρονο, αλλά μετά παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Ικάρων. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, την προσεχή Κυριακή, αυτή τη φορά στο κλειστό του Ευμοίρου στην Ξάνθη, στις 18:00 το απόγευμα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-21, 39-33, 57-41, 78-59

Συνεχίζονται με ενθουσιασμό οι εγγραφές στις ακαδημίες των Ικάρων! 

Οι καλύτερες ακαδημίες μπάσκετ του Νομού Σερρών, οι ακαδημίες μπάσκετ των Ικάρων, που παρέχουν, ασφάλεια, αξιοπιστία, μπασκετική παιδεία, πολιτισμό, φίλαθλο πνεύμα, επαγγελματική κατάρτιση σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης του αθλήματος και φυσικά υγιή ανταγωνισμό και όραμα για τα νεαρά παιδιά, ώστε να αθληθούν και παράλληλα να διαπρέψουν στο αγαπημένο τους άθλημα, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις εγγραφές νέων μελών.

Οι Ακαδημίες των Ικάρων φέτος γίνονται ακόμη πιο δυνατές και αναβαθμίζονται με περισσότερες και καλύτερες παροχές για τους μικρούς αθλητές. Παραπάνω από 10 προπονητές στην διάθεση κάθε ηλικιακής κατηγορίας, σύγχρονος εξοπλισμός, σε 5 κλειστά γυμναστήρια του Νομού Σερρών και φυσικά παραστάσεις από αγώνες τόσο της αντρικής ομάδας, στην Γ΄ Εθνική, όσο και από αναμετρήσεις με σωματεία «θρύλους» της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Οι Ακαδημίες των Ικάρων «απογειώνονται»… με παραπάνω από 400 Ικαρόπουλα- Σερραιόπουλα, έχοντας τμήματα για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 4 έως 14 ετών (2001-2011), υπό την επίβλεψη επαγγελματιών και έμπειρων προπονητών στον χώρο του μπάσκετ με ακαδημαϊκές σπουδές πάνω στο άθλημα και φυσικά πρώην ή νυν παίκτες των Ικάρων. Εκτός από την πόλη των Σερρών, Ακαδημίες των Ικάρων συναντάμε στην Σκοτούσσα, τον Λευκώνα, την Μαυροθάλασσα, και το Σκούταρι, ενώ σύντομα θα υπάρξει επέκταση στη Νέα Ζίχνη, το Σιδηρόκαστρο και τη Νιγρίτα, λόγω της μεγάλης ζήτησης των παιδιών, στην ευρύτερη περιφέρεια του Νομού Σερρών που βρίθει από ταλέντα!

*ΔΩΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΗ: 1 μπάλα Wilson | 1 Μπλουζάκι | 1 Τετράδιο Ίκαροι

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τμήμα Ακαδημιών
Παναγιώτης Σπανός
ΤΗΛ. – FAX 23210-51129 | 694 7528969
URL : www.ikaroibc.gr
e-mail: ikaroibc@gmail.com