protathlima politistikon syllogon xanthis logoΣτο παρκέ, αλλά με μία άλλη, διαφορετική ιδιότητα θα βρεθούν οι προπονητές, οι παίκτες και οι παίκτριες της Ασπίδας Ξάνθης το Σάββατο 20/2 και την Δευτέρα 22/2. Αυτόν του… διαιτητή!!! Τα μέλη του συλλόγου της Γ΄ εθνικής αποφάσισαν ν΄ αλλάξουν ρόλο, προσφέροντας έτσι την βοήθειά τους στο Πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης και δείχνοντας έτσι για μία ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Η κίνηση των στελεχών της Ασπίδας Ξάνθης να βγάλουν τα γαλανόλευκα και να φορέσουν τα… γκρι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, δεν έχει αντίκτυπο μόνο στο πλαίσιο του κοινωνικού μηνύματος – που είναι δίχως αμφιβολία το πιο σημαντικό – αλλά και οικονομικό για το πρωτάθλημα. Κι αυτό διότι η αμοιβή τους θα προσφερθεί στο ταμείο των πολιτιστικών συλλόγων, που με τη σειρά του θα διαθέσει μέρος των εσόδων στον σύλλογο τυφλών!

Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν από όλους τόσο στα στελέχη της Ασπίδας Ξάνθης, όσο και στους διοργανωτές του πρωταθλήματος πολιτιστικών συλλόγων της πόλης για την πολύ ουσιαστική προσφορά τους και το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνουν συνεχώς.