Φ. Τασιόπουλος: «Τα θέλω μου συμπίπτουν απόλυτα με αυτά της ΦΕΑ»

Η νέα αγωνιστική σεζόν θα τον βρει να φοράει τη φανέλα της ΦΕΑ στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ, μια επιλογή που μόνο τυχαία δεν έγινε. «Αυτό που με παρακίνησε να έρθω στη ΦΕΑ είναι το γεγονός ότι συμπίπτουν απόλυτα τα θέλω μας για την επόμενη σεζόν», λέει ο Φανούρης Τασιόπουλος, μιλώντας στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.

fanouris tasiopoulos_feaΤα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον έμπειρο φόργουορντ είναι το πολύ καλό του σουτ από την περιφέρεια και η δυνατότητα που έχει να παρασύρει θετικά όλη την ομάδα, ενώ διαθέτει και λίγη δόση… τρέλας εντός κι εκτός παρκέ.
«Φυσικά και η παρουσία του προπονητή Κυριάκου Κοσμίδη έπαιξε έναν από τους βασικότερους ρόλους, καθώς έχουμε σε πολλά πράγματα ίδιες απόψεις», προσθέτει ο έμπειρος γκαρτν και συνέχισε. «Το δυνατό μου σημείο στο παρκέ το γνωρίζουν οι άλλοι καλύτερα. Εγώ θεωρώ από τα πιο ισχυρά μου στοιχεία είναι η θέληση για τη νίκη».

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που θα μπορέσει να κερδίσει τον κόσμο των «κυανόλευκων», ο Τασιόπουλος τόνισε: «Τον κόσμο θα προσπαθήσω να τον κερδίσω με την απόδοσή μου, μα ακριβώς με την καλή μου συμπεριφορά σε όλο το φάσμα του μπάσκετ όσο παίζω, καθώς σκοπός μου είναι να παρουσιάσουμε κι ένα οικογενειακό και φιλικό προς όλους πρόσωπο».
Τέλος το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΦΕΑ αναφέρθηκε βάση της εμπειρίας του στην εικόνα που του έχει δημιουργήσει η κατηγορία της Α’ ΕΣΚΑ: «Η εικόνα για το τοπικό που έχω ποικίλει ανάλογα με τις χρονιές, τα ρόστερ και τις ομάδες. Άρα κάθε χρόνο μιλάμε και για διαφορετικό πρωτάθλημα. Ελπίζω το φετινό να είναι πλήρως ανταγωνιστικό».