Χατζηκυριακίδης: «Καταφέραμε να βρούμε λύσεις»

Ο Ηρακλής έστω και στο τέλος πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Καρδίτσα κάνοντας το «δύο στα δύο». Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως το μόνο που κρατούν είναι η νίκη και πως θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και θα βελτιώσει τα όποια θετικά έδειξε στον αγώνα. 

“Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ στην άμυνα. Εμείς καταφέραμε να βρούμε λύσεις, έχοντας ποιότητα και βάθος σαν ομάδα, ενώ δεν μπορώ να πω κάτι για τη θέληση των παιδιών, που εξαιτίας αυτής ήρθαν και οι λύσεις. Όλοι ήθελαν πολύ να κερδίσουν και το καταφέραμε, κρατώντας τα λάθη και τα θετικά και πηγαίνοντας τώρα να τα βελτιώσουμε για τον επόμενο αγώνα, που είναι επίσης δύσκολος, μέσα στο Μαρούσι. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που ήταν και πάλι στο πλευρό μας και ουσιαστικά μας έσπρωξε στο να παίξουμε καλύτερα στο β’ ημίχρονο και μας βοήθησε πάρα πολύ, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Προχωράμε, είναι ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα, βλέπουμε τα λάθη, βλέπουμε τα καλά και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε άμεσα και ουσιαστικά”.