Χατζηκυριακίδης: «Στα πλέι οφ θα παιχτούνε τα πάντα»

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Εθνικό και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως ήταν μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του, τονίζοντας πως οι παίκτες ήταν αποφασισμένοι. 

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είχαμε πάθος, αποφασιστηκότητα, απαίτηση για το παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσεις, δεν τα παρατάει, βρίσκεται σε πολύ καλό ρυθμό, αλλά τα παιδιά ήθελαν να κερδίσουν το ματς. Για κάποιο διάστημα ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά έτσι όπως παίζει ο αντίπαλος με πάρα πολύ καλούς περιφερειακούς και σουτ και καλό παιχνίδι στη ρακέτα είναι δύσκολο να μην σε πλησιάσει. Παρόλα αυτά ήμασταν καλοί και νομίζω κερδίσαμε δίκαια», ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Ηρακλή και συνέχισε σχολιάζοντας το άδειο Ιβανώφειο.

«Για μας ο κόσμος του Ηρακλή είναι το όπλο μας. Ασχετα αν φέτος τον έχουμε στεναχωρήσει. Μας ενοχλεί να παίζουμε σε άδειες κερκίδες, αλλά παρόλα αυτά ο πάγκος έκανες την… κερκίδα, υπήρχε πάθος και όλα τα παιδιά που έμπαιναν μέσα προσπαθούσαν να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό. Τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζουμε ένα πρόσωπο του ” Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ” της κατηγορίας. Δουλεύουμε κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Στα πλέι οφ θα παιχτούνε τα πάντα, αυτό είναι δεδομένο».