Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στη Θεσσαλονίκη και…όχι μόνο

basketball wintΩραίες ήταν οι γιορτές αλλά…τελείωσαν κι αυτές! Ίσως βέβαια όλα αυτά να μας αρέσουν ακριβώς επειδή είναι σε…μίνι έκδοση και πάνω που λέμε τι ωραία που είναι έχουν τελειώσει κιόλας και περιμένουν εναγωνίως τις επόμενες, αλλά όπως και να έχει η αγωνιστική δράση είναι εδώ και έχουμε μπροστά μας την πρώτη της νέας χρονιάς και 11η  συνολικά.

«Ποδαρικό» στο νέο έτος η πρωτοπόρος Ευκαρπία θα κάνει στην έδρα της με τους μαχητικούς Τιτάνες Δράμας που διεκδικούν τη τέταρτη νίκη τους για να απομακρυνθούν όσο περισσότερο γίνεται από…επικίνδυνες ζώνες ενώ στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στο πολύ καλό και φέτος Ανατόλια και τον δυναμικό Μαντουλίδη.

Σε περίπτωση πάντως που… κάτι δεν πάει καλά στην κορυφή, αυτή που θα αντιμετωπίσει το νέο με αρκετή χαρά είναι σίγουρα η Κομοτηνή που βρίσκεται σχεδόν μια ανάσα πίσω από το Ανατόλια και με νίκη της μέσα στην έδρα της Ασπίδας Ξάνθης θα περιμένει για ότι καλύτερο μπορεί να προκύψει στο άλλο «στρατόπεδο» προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο…

Η σημερινή ημέρα όμως περιλαμβάνει στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και μια ακόμη ενδιαφέρουσα «μάχη» για την έκτη θέση αυτή τη φορά, η οποία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί και σε ντέρμπι ανάμεσα στον Ιωνικό Ιωνίας και τον Ζέφυρο όπου αμφότεροι φιλοδοξούν να μπούνε στο 2014 με το δεξί επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από μια…ατυχή αγωνιστική.

Λίγο πιο χαμηλά ο Εθνικός ελπίζει να είναι ημέρα…πρωτιάς γι’ αυτόν. Συγκεκριμένα, πρώτη Κυριακή του νέου έτους και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ευελπιστεί να «εκμεταλλευτεί» όσο καλύτερα γίνεται, την όχι και τόσο καλή κατάσταση, του σωματείου της Αγ. Βαρβάρας τον τελευταίο μήνα παίρνοντας έτσι τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα!

Τέλος,  Μακεδονικός θα προσπαθήσει και ευελπιστεί πως θα πετύχει χωρίς πολύ μεγάλη δυσκολία, να πάρει τους δύο βαθμούς απέναντι στον ουραγό Απόλλων Αρναίας κατακτώντας έτσι τη τέταρτη φετινή νίκη του. αγωνιστική συμπεριλαμβάνει τους εξής αγώνες:

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Απόλλων Αρναίας (Μακεδονικού, 18:00)
Ευκαρπία – Τιτάνες Δράμας (Ευκαρπίας, 18:00)
Ανατόλια – Μαντουλίδης (Ανατόλια, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Ζέφυρος (Ιωνίας, 18:00)
Ασπίδα Ξάνθης – Κομοτηνή  (Εύμοιρου,18:00)
Αγ. Βαρβάρα – Εθνικός Αλε/πολης (ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)