Παναγιωτόπουλος: «Τα τρία επόμενα ματς θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια»

panagiwtopoulos-dimitrisΗ Ασπίδα Ξάνθης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της χθεσινής αγωνιστικής κόντρα στην Ευκαρπία και πλέον βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση (σ.σ. σε ισοβαθμία με το πρώτο Ανατόλια) της βαθμολογίας.

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος σε δηλώσεις του στο olaxanthi.gr μίλησε για τη νίκη και τα προβλήματα που εμποδίζουν την ομαλή προετοιμασία αλλά και τα επόμενα τρία ματς που θα κρίνουν κατά πολύ τη συνέχεια.

«Κάθε Κυριακή για μας πλέον είναι τελικός! Από τη στιγμή που έχουμε βάλει και την άνοδο στην σκέψη μας όλα τα παιχνίδια είναι σπουδαία και με ζητούμενο μόνο τη νίκη. Συνεχίζουμε παρά τα προβλήματα που είχαμε με την απουσία του Δούκα Γρούδου που ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από γρίπη, το σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό πόδι του Γιάννη Στεφανίδη και την ελλιπή προετοιμασία του Τατάρη που μας επηρέασαν σαφέστατα.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Σαββίδη-Χατζόπουλο που έκαναν τα πάντα για να μπορέσει να αγωνιστεί σήμερα ο Στεφανίδης, ευχαριστούμε τον καταπληκτικό κόσμο που γέμισε το Παλατάκι, ευχαριστούμε τους Xanthifans που στάθηκαν δίπλα μας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ έμπειρη ομάδα, με παίκτες με τεράστια εμπειρία σε μεγάλες κατηγορίες, κάναμε τα λάθη μας, δεχτήκαμε αρκετούς πόντους σύμφωνα με το σχεδιασμό μας, καθώς τα πλάνα μας ήταν να πάμε χαμηλά το σκορ, δεν βγάλαμε τους αιφνιδιασμούς που είχαμε σχεδιάσει αλλά καταφέραμε με το πάθος και την ψυχή μας να κερδίσουμε.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και κυρίως στον Γιάννη Στεφανίδη που έχει σοβαρό τραυματισμό αλλά και στον Γιάννη Οικονόμου που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι και μας έδωσε σπουδαίες βοήθειες και σε άμυνα και σε επίθεση. Συνεχίζουμε με συνέπεια και παρά τα προβλήματά μας είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε μπροστά μας μια τριάδα πολύ σημαντικών αγώνων με 3 ομάδες της Θεσσαλονίκης, Μακεδονικό-Ιωνικό εκτός και Ανατόλια εντός που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια»!